Εθνική: Έκπληξη του Φαν'τ Σχιπ με Τσίμικα στόπερ και Γιαννούλη αριστερά

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική: Έκπληξη του Φαν'τ Σχιπ με Τσίμικα στόπερ και Γιαννούλη αριστερά

bet365

Ο Ολλανδός τεχνικός κατεβάζει σχήμα με 3-5-2 για την Ελλάδα απέναντι στη Σουηδία εκτός έδρας έχοντας τον Τσιμίκα στόπερ και τον Γιαννούλη αριστερά!

Ο Φαν'τ Σχιπ την έκανε την... ανατροπή του και έβαλε τον Κώστα Τσιμίκα ως στόπερ για το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Σουηδία και τον Δημήτρη Γιαννούλη ως αριστερό full back. Oυσιαστικά ο Γιαννούλης παίρνει τη θέση του τιμωρημένου Γιώργου Τζαβέλλα στην ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας εναντίον της Σουηδίας, αλλά μετατίθεται ο Τσιμίκας στη θέση του αριστερού στόπερ, μαζί με τους Χατζηδιάκο - Μαυροπάνο, καθώς μένει αναλλοίωτο το 3-5-2, διάταξη με την οποία είχε παίξει η ελληνική ομάδα και με τη Σουηδία στο ΟΑΚΑ (2-1) και με τη Γεωργία εκτός έδρας (0-2).

Συνεπώς, οι 11 για το ματς της Ελλάδας είναι οι: Βλαχοδήμος - Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας - Ανδρούτσος, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης, Σιώπης, Μπακασέτας - Μασούρας και Παυλίδης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα