Μιτρίτσα: «Με τον Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ έχω εξελιχθεί πνευματικά» (vid)

Μιτρίτσα: «Με τον Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ έχω εξελιχθεί πνευματικά» (vid)

bet365

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ και τον Λουτσέσκου, μετά τον αγώνα της εθνικής του ομάδας, απέναντι στην Αρμενία.

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα είναι το πρόσωπο της ημέρας στη Ρουμανία, μετά το γκολ που σημείωσε για την εθνική του ομάδα στον αγώνα απέναντι στην Αρμενία (1-0).

Ο Ρουμάνος διεθνής μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, πέτυχε με κεφαλιά το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, στην επιστροφή του έναν χρόνο μετά, από την τελευταία του κλήση. Και στην πατρίδα του ο Τύπος τον χαρακτηρίζει σήμερα ως τον «γίγαντα» που κράτησε ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στις δηλώσεις του ο Μιτρίτσα δεν ξέχασε να κάνει ειδική μνεία στον ΠΑΟΚ και τον συμπατριώτη του προπονητή του «Δικεφάλου», Ραζβάν Λουτσέσκου, που τον έχει βοηθήσει από την στιγμή που άφησε την Σαουδική Αραβία για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

«Ήμουν πολύ αποφασισμένος και νομίζω πως το έδειξα στο παιχνίδι μου. Είχαμε τον έλεγχο και θεωρώ πως αξίζαμε τη νίκη. Το ποδόσφαιρο είναι πολύ όμορφο άθλημα, τη μια στιγμή βρίσκεσαι κάτω στο έδαφος και υποφέρεις και την άλλη έρχονται οι καλές στιγμές, με χαρά και ευτυχία.

Αυτός είναι από τους βασικούς λόγους που αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και που κερδίσαμε στην επιστροφή μου στην εθνική ομάδα, ύστερα από ένα χρόνο. Ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα και γιατί όχι να με ξανακαλέσουν.

Σε κάθε ομάδα που πηγαίνω είμαι χαρούμενος γιατί μαθαίνω πράγματα. Ειδικά τώρα στον ΠΑΟΚ, έχω εξελιχθεί πολύ πνευματικά και χαίρομαι που είμαι σε καλή κατάσταση.

Με τον κόουτς Λουτσέσκου τα πάω εξαιρετικά. Στην Σαουδική Αραβία δεν πέρασα πολύ καλά και με βοήθησε να σταθώ και πάλι στα πόδια μου. Μιλήσαμε και πριν έρθω στην εθνική αλλά όσα είπαμε θα μείνουν μεταξύ μας», είπε ο Ρουμάνος εξτρέμ.

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα