Λουίς Ενρίκε: Ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής Ισπανίας με κάρτες από το FIFA (vid)

Κώστας Τόπας
Λουίς Ενρίκε: Ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής Ισπανίας με κάρτες από το FIFA (vid)

bet365

Ο Λουίς Ενρίκε, ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής Ισπανίας για τον ημιτελικό με την Ιταλία, με τη βοήθεια του βιντεοπαιχνιδιού FIFA 22. Ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα της «φούρια ρόχα» ο 17χρονος Γκάβι της Μπαρτσελόνα. Κανένας παίκτης της Ρεάλ στην αποστολή.

Η Ισπανία θα αντιμετωπίσει την Ιταλία στις 6 Οκτωβρίου στο «Giuseppe Meazza Stadium» του Μιλάνου, για τον ημιτελικό του «Nations League Finals», ενώ μια μέρα αργότερα θα διεξαχθεί ο αγώνας, Βέλγιο - Γαλλία.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του, με έναν πρωτότυπο τρόπο, καθώς τους παρουσίασε με τις κάρτες που έχουν οι παίκτες στο βιντεοπαιχνίδι FIFA 22.

Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο 51χρονος τεχνικός δεν κάλεσε κανέναν ποδοσφαιριστή που να αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης, δεν μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα με την Ιταλία, τους τραυματίες Ζεράρ Μορένο, Άλβαρο Μοράτα και Ντάνι Όλμο.

Ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα της εθνικής Ισπανίας θα κάνει ο 17χρονος Γκάβι, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τους έως τώρα με την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά η αποστολή της «φούρια ρόχας»:

Τερματοφύλακες: Ουνάι Σιμόν, Ρόμπερτ Σάντσεθ, Νταβίντ Ντε Χέα

Αμυντικοί: Αθπιλικουέτα, Πέδρο Πόρο, Έρικ Γκαρθία, Λαπόρτ, Ίνινγκο Μαρτίνεθ, Πάου Τόρες, Ρεγκιουλόν, Μάρκος Αλόνσο

Μέσοι: Μπουσκέτς, Ρόντρι, Πέδρι, Μικέλ Μερίνο, Κόκε, Γκάβι

Επιθετικοί: Φεράν Τόρες, Σαράβμπια, Ογιαρθάμπαλ, Φορνάλς, Μάρκος Γιορέντε, Γέρεμι Πίνο

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα