Μουντιάλ: Οι Νοτιοαμερικάνοι στο πλευρό της UEFA!

Newsroom
Μουντιάλ: Οι Νοτιοαμερικάνοι στο πλευρό της UEFA!

bet365

Mετά την απειλή της UEFA για μποϊκοτάζ και η Ομοσπονδία της Νοτίου Αμερικής είναι αρνητική στη διεξαγωγή Μουντιάλ κάθε δυο χρόνια.

Αρνητική στη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάθε δύο χρόνια, η CONMEBOL, παίρνοντας έτσι τη σκυτάλη από την UEFA! Το γεγονός αυτό έρχεται απέναντι στα πλάνα του Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος προσπαθεί να προωθήσει το πλάνο διετίας.

«Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε δύο χρόνια θα μπορούσε να αλλοιώσει την πιο σημαντική ποδοσφαιρική διοργάνωση στον πλανήτη, μειώνοντας την ποιότητά του και υπονομεύοντας τον αποκλειστικό του χαρακτήρα. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένα γεγονός που προσελκύει την προσοχή και τις προσδοκίες δισεκατομμυρίων ανθρώπων γιατί αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα ενός μαραθωνίου που διαρκεί ολόκληρη την τετραετία και έχει τη δική του δυναμική» τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα