Κανσέλο: Ποδοσφαιρικές «αλητείες» με «τούνελ» και τακουνιά (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κανσέλο: Ποδοσφαιρικές «αλητείες» με «τούνελ» και τακουνιά (vid)

bet365

Ο Ζοάο Κανσέλο πρόσφερε ένα από τα highlights των αγώνων των προκριματικών του Μουντιάλ το βράδυ της Τρίτης με τις απανωτές «αλητείες» όταν βρέθηκε σε δύσκολη θέση στη γραμμή του πλάγιου άουτ και κατάφερ ενα ελιχθεί.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι που έχει πάει σε άλλο επίπεδο τον ρόλο του φουλ μπακ και μπορεί να φτάσει μέχρι και χαφ αλλά και επιτελικός μέσος στο ίδιο παιχνίδι με την ίδια άνεση, είχε μια στιγμή απόλυτης έμπνευσης στο 3-0 των Ιβήρων κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν.

Και μπορεί να έκλεψε την παράσταση το τρομερό γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα ή το γεγονός πως ο Μπρούνο Φερνάντες εισέπραξε την λατρεία των πιτσιρικάδων που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο, ο Ζοάο Κανσέλο έκανε τα μαγικά του.

Έχοντας βρεθεί στη γραμμή του πλάγιου άουτ, πρώτα έκανε «τούνελ» στον πρώτο αντίπαλο που έτρεξε πάνω του και εν συνεχεία κατάφερε με αριστοτεχνική τακουνιά να δώσει τη μπάλα προτού φτάσει σ' εκείνη άλλος Αζέρος παίκτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα