Βραζιλία - Αργεντινή: Επιστρέφουν τελικά στην Τότεναμ οι Λο Σέλσο και Ρομέρο

Κώστας Τόπας
Βραζιλία - Αργεντινή: Επιστρέφουν τελικά στην Τότεναμ οι Λο Σέλσο και Ρομέρο

bet365

Οι Χιοβάνι Λο Σέλσο και Κριστιάν Ρομέρο δεν θα παραμείνουν τελικά στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής, καθώς θα επιστρέψουν στην ομάδα τους.

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Premier League, Εμιλιάνο Μαρτίνες, Χιοβάνι Λο Τσέλσο, Κριστιάν Ρομέρο και Εμιλιάνο Μπουενδία. σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους δεν τήρησαν το υγειονομικό πρωτόκολλο της χώρας, χαρακτηρίστηκαν ως «δημόσιος υγειονομικός κίνδυνος» στη «χώρα του καφέ» και κινδύνευσαν με σύλληψη.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με το ματς να διακόπτεται και την αποστολή της Αργεντινής να αποχωρεί εσπευσμένα από την Βραζιλία.

Οι Εμιλιάνο Μαρτίνες και Εμιλιάνο Μπουενδία θα ταξιδέψουν στην Κροατία και θα παραμείνουν εκεί σε καραντίνα για διάστημα 10 ημερών. Από την άλλη, oι Χιοβάνι Λο Σέλσο και Κριστιάν Ρομέρο θα επιστρέψουν πίσω στην ομάδα τους, παρά το γεγονός ότι στην αρχή υπήρχαν σκέψεις για να παραμείνουν στην αποστολή της Αλμπισελέστε για τον αγώνα με την Βολιβία.

«Οι παίκτες Χιοβάνι Λο Σέλσο και Κριστιάν Ρομέρο Romero είναι επίσης εκτός για το παιχνίδι με τη Βολιβία και επιστρέφουν στην ομάδα τους», ανέφερε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής (AFA) μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.

Θυμίζουμε ότι η διοίκηση της Τότεναμ, αναμένεται να επιβάλει πρόστιμο στους δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας, Κρίστιαν Ρομέρο και Χιοβάνι Λο Σέλσο, καθώς αγνόησαν τις οδηγίες που τους είχαν δοθεί και συμμετείχαν κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα