Ολυμπιακός: Νέες εξετάσεις ο Βατσλίκ, έντονοι οι πόνοι στο πόδι

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Νέες εξετάσεις ο Βατσλίκ, έντονοι οι πόνοι στο πόδι

bet365

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Τόμας Βατσλίκ, συνεχίζει να έχει έντονες ενοχλήσεις μετά τον τραυματισμό του στο Βέλγιο - Τσεχία, θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και χάνει το φιλικό κόντρα στους Ουκρανούς.

Το βράδυ της Δευτέρας (6/9) ο Τόμας Βατσλίκ τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με τον Ρομελού Λουκάκου, κατά τη διάρκεια του αγώνα Βέλγιο - Τσεχία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού χτύπησε στο 1ο λεπτό, συνέχισε να αγωνίζεται, ώσπου στο 14' έγινε αλλαγή.

Όπως έκανε γνωστό η Ομοσπονδία της Τσεχίας, ο 32χρονος κίπερ δεδομένα χάνει το φιλικό της Τετάρτης (8/9, 21.45) εναντίο των Ουκρανών. Ο βοηθός προπονητή, Γίρι Σιτρί, ανέφερε:

«Ο Τόμας Βατσλίκ θα κάνει περαιτέρω εξετάσεις, αλλά δεδομένα μπορούμε να πούμε ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για το επόμενο ματς. Δεν ξέρουμε το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του, αλλά ποξάει πολύ και θα πρέπει να γίνει καλά».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (12/9, 20.30) τον Ατρόμητο στο Φάληρο, στην πρεμιέρα της Super League Interwetten.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα