Η AS και η έκφραση των Μέσι και Νεϊμάρ τα είπαν όλα: «Παγκόσμια ντροπή» (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Η AS και η έκφραση των Μέσι και Νεϊμάρ τα είπαν όλα: «Παγκόσμια ντροπή» (pic)

bet365

Ο κορονοϊός οδήγησε ποδοσφαιρική αναμέτρηση σε διακοπή με παρέμβαση Αστυνομίας στο χορτάρι, το ματς της Αργεντινής με την Βραζιλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ θα μείνει στην ιστορία και η AS του έδωσε τον τίτλο «Παγκόσμια Ντροπή».

Τα γελάκια των Μέσι και Νεϊμάρ τη στιγμή που γύρω τους λάμβανε χώρα κάτι παντελώς πρωτόγνωρο, με την Αστυνομία να θέλει να συλλάβει τέσσερις Αργεντινούς ποδοσφαιριστές λόγω μη τήρησης της καραντίνας, οδηγώντας σε διακοπή το ματς στο Σάο Πάουλο, ήταν η καλύτερη «πάσα».

Οι Αργεντίνοι έκαναν λόγω για... τσίρκο από τη στιγμή που αποφασίστηκε να παρέμβουν οι Αρχές στην εξέλιξη του ματς και να το σταματήσουν αντί να προνοήσουν τις μέρες που προηγήθηκαν, με την AS να βγάζει πρωτοσέλιδο την Δευτέρα με τίτλο «Παγκόσμια Ντροπή»...

Από την είσοδο του Βραζιλιάνου πράκτορα με το όπλο στο παντελόνι, τον διαπληκτισμό με τους παίκτες του Σκαλόνι, την αποχώρηση των Αργεντίνων, την απόφαση να μην συνεχιστεί το ματς, τις απορίες του Μέσι και όλα όσα προβλέπει ο κανονισμός, κάνουν το παιχνίδι των δύο «άσπονδων εχθρών» να έχει γράψει ιστορία κι ας κύλησε η μπάλα για... περίπου 6 λεπτά!

Το πρωτοσέλιδο της AS

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα