Oι δηλώσεις του Φαν'τ Σχιπ για το Κόσοβο - Ελλάδα! (vid)

Oι δηλώσεις του Φαν'τ Σχιπ για το Κόσοβο - Ελλάδα! (vid)

Newsroom
Oι δηλώσεις του Φαν'τ Σχιπ για το Κόσοβο - Ελλάδα! (vid)

bet365

Μια εθνική ομάδα ταπεινή και προσηλωμένη στο πλάνο της περιμένει να δει ο Ομοσπονδιακός τενχικός Τζόνι Φαν'τ Σχιπ προκειμένου να φύγει το βράδυ της Κυριακής από το Κόσοβο με το πολυπόθητο διπλό!

Αρχικά ο Ομοσπονδιακός προπονητής στην τοποθέτησή του για το ματς στην Πρίστινα ανέφερε: «Για μας κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Με το Κόσοβο έχουμε αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν αλλά αύριο (σ.σ Κυριακή) οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές και στις δύο ομάδες, αφού θα παίξουν και άλλοι παίκτες. Δεν κάνουμε συγκρίσεις. Εμείς θέλουμε να είμαστε σωστά προετοιμασμένοι και να ακολουθήσουμε το αγωνιστικό πλάνο που έχουμε ετοιμάσει. Να είμαστε ταπεινοί και να μη λέμε ότι είμαστε καλύτεροι. Πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο κόντρα σε μια καλή ομάδα. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι και θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα».


Σχετικά με τα πλάνα ενδεκάδας και την απουσία του Τζόλη ο Ολλανδός προπονητής ανέφερε: «Αυτή την στιγμή ο Τζόλης είναι στην περίοδο αποκατάστασης και ελπίζουμε ότι θα είναι διαθέσιμος στο ματς με την Σουηδία. Είναι ένας καλός παίκτης γι' αυτό είναι στην εθνική ομάδα, αλλά έχουμε κι άλλους καλούς παίκτες. Πήρε μια φανταστική μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ κι ελπίζουμε πως η εμπειρία που θα αποκτήσει εκεί θα βοηθήσει και την εθνική».

Για το πως περιμένει το Κόσοβο: «Νομίζω ότι το Κόσοβο έχει εξελιχθεί σαν ομάδα αλλά και εμείς. Οπότε θεωρώ πως οι λεπτομέρειες θα κρίνουν την αναμέτρηση. Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα πάρει τη νίκη. Μια λάθος απόφαση μπορεί να κρίνει το ματς. Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι, συγκεντρωμένοι. Είναι μια μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες που ψάχνουν ένα καλό αποτέλεσμα και στο τέλος μπορεί να κριθεί από μια λεπτομέρεια».

Για τη σημασία της νίκης: «Περιμένουμε πως και πως την αναμέτρηση. Ξέρουμε ότι αν θες να συνεχίσεις, να είσαι ανταγωνιστικός στο γκρουπ, πρέπει να κερδίζεις τα παιχνίδια, να παίζεις καλό ποδόσφαιρο, αλλιώς δεν θα είσαι μέσα στο κόλπο της πρόκρισης. Είναι σημαντικό κάθε ματς στον όμιλο ιδίως αν βρίσκεται στο κυνήγι. Για αυτό και είναι πρόκληση για εμάς να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Μαυροπάνος: «Ήρθαμε για να νικήσουμε»

Τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας εκπροσώπησε ο Ντίνος Μαυροπάνος, που κι αυτός έδειξε την πίστη του για νίκη!

«Το να περνάς από εδώ είναι δύσκολη έδρα. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, ήρθαμε για τη νίκη. Είδαμε τις δυνατότητες που έχει το Κόσοβο κόντρα στην Γεωργία αλλά αν ακολουθήσουμε το πλάνο θεωρώ πως μπορούμε να φύγουμε νικητές» τόνισε ο διεθνής αμυντικός και πρόσθεσε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Όλα τα ματς τα βλέπουμε σαν τελικό. Πέρα από τη βαθμολογία. Έχουμε δει τι έχει γίνει στον όμιλο, πως η Σουηδία κέρδισε την Ισπανία και όλα είναι πιθανά. Αλλά θεωρώ πως μπορούμε να κερδίσουμε και να πάμε ψηλότερα στον όμιλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα