Ουγγαρία: Ο Υπουργός Εξωτερικών δεν καταδίκασε την εμετική συμπεριφορά των οπαδών κατά της Αγγλίας

Κώστας Ζάλιαρης
Ουγγαρία: Ο Υπουργός Εξωτερικών δεν καταδίκασε την εμετική συμπεριφορά των οπαδών κατά της Αγγλίας

bet365

Οι Ούγγροι οπαδοί με τους ήχους και τις κινήσεις μαϊμούς, τις αποδοκιμασίες και τις ρατσιστικές ύβρεις προς τους Άγγλους ποδοσφαιριστές δεν έκαναν και κάτι τρομερά κακό, σύμφωνα με τον Υπουργό Εξωτερικών της χώρας, Πίτερ Σιζάρτο.

Η Αγγλία κατάφερε σε μια εχθρική έδρα δίχως σεβασμό προς τον άνθρωπο και την διαφορετικότητα, να πάρει μεγάλη νίκη σκοράροντας τέσσερις φορές στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης της Πέμπτης.

Μάλιστα, φτάνοντας στο τελικό 4-0, οι Ράις και Γκρίλις έπαιρναν τα ποτήρια που τους πετούσαν οι οπαδοί και έκαναν πως πίνουν... στην υγειά τους, έπειτα απ' όσα είχαν γίνει αντιληπτά και τις ρατσιστικές επιθέσεις που κατεγράφησαν ακόμα και από τις κάμερες.

Παρ' όλα αυτά, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας, Πίτερ Σιζάρτο, το μοναδικό που σχολίασε ήταν πως και οι Ιταλοί αποδοκιμάζουν τους εθνικούς ύμνους των αντιπάλων εθνικών ομάδων...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα