ΠΑΟΚ: Θετικός στον κορονοϊό ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς (pic)

ΠΑΟΚ: Θετικός στον κορονοϊό ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς (pic)

bet365

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μετά από τα απαραίτητα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν όλα τα μέλη της εθνικής ομάδας της Σερβίας.

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον καθιερωμένο έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της εθνικής Σερβίας, μια μέρα πριν από το επίσημο παιχνίδι κόντρα στο Λουξεμβούργο

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σερβίας και ακολουθώντας τα πρωτόκολλα της UEFA, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αναχώρησε από το αθλητικό κέντρο στη Στάρα Ζαγόρα και θα παραμείνει σε καραντίνα στο σπίτι του στο Νις, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους στη Σερβία κατά της πανδημίας.

Το ζητούμενο, πλέον, είναι πότε θα επιτραπεί στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ μπαίνει και ένα μεγάλο ερωτηματικό αναφορικά με την παρουσία του στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Βάσει των όσων ισχύουν στη Σερβία, ο ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» θα πρέπει να μείνει υποχρεωτικά σε καραντίνα διάρκειας επτά ημερών και στη συνέχεια να υπάρξει αρνητικό τεστ προκειμένου να του επιτραπεί να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

H επίσημη ανακοίνωση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σερβίας για το θέμα του 25χρονου μεσοεπιθετικού:

zivko

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα