«Αιχμές» Βαλμπουενά για Ντεσάν: «Δεν μπορεί να διαχειριστεί μεγάλες προσωπικότητες»

Newsroom
«Αιχμές» Βαλμπουενά για Ντεσάν: «Δεν μπορεί να διαχειριστεί μεγάλες προσωπικότητες»

bet365

Βολές κατά του Ντιντιέ Ντεσάν έριξε ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος κατηγόρησε ευθέως τον έμπειρο τεχνικό για τα πρόσφατα ανεπιτυχή αποτελέσματα της εθνικής Γαλλίας.

«Βέλη» κατά του Ντιντιέ Ντεσάν εξαπέλυσε ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο 36χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού κλήθηκε να σχολιάσει στο «RMC» την απογοητευτική πορεία των Τρικολόρ στο Euro αλλά και την χθεσινή απροσδόκητη ισοπαλία απέναντι στη Βοσνία, καταδεικνύοντας ως βασικό υπαίτιο των έμπειρο τεχνικό.

Ο Βαλμπουενά έκανε λόγο για αδυναμία του Γάλλου να αναλάβει ρόλο... πυροσβέστη εντός των αποδυτηρίων και να διαχειριστεί με σύνεση τις μεγάλες προσωπικότητες που υπάρχουν μέσα στο σύνολο.

«Έχασε τα αποδυτήρια. Έγινε πολλή συζήτηση πριν το Euro, λέγαμε ότι είχαμε φανταστική ομάδα, την καλύτερη του κόσμου. Στα χαρτιά ίσως...έπρεπε όμως να παίξουμε ομαδικά. Δεν έγινε αυτό και είδαμε από το χθεσινό ότι δεν άλλαξε κάτι. Για μένα η ευθύνη βαραίνει τον ίδιον. Όπως λέει συχνά... αυτός είναι ο Ντιντιέ Ντεσάν. Τον γνωρίζω από τη Μαρσέιγ. Όταν υπάρχουν δυνατές προσωπικότητες στα αποδυτήρια, όταν καλείται να διαχειριστεί εγωισμούς, είναι δύσκολο να τον κάνει» ήταν τα λόγια του.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα