Φαν'τ Σιπ: «Μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση για το Μουντιάλ»

Φαν'τ Σιπ: «Μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση για το Μουντιάλ»

Φαν'τ Σιπ: «Μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση για το Μουντιάλ»

bet365

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Τζον Φαν'τ Σχιπ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η εθνική ομάδα μπορεί να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 στο Κατάρ.

Η εθνική μας ομάδα θα τεθεί αντιμέτωπη την 1η Σεπτεμβρίου (21:45) με την Ελβετία σε φιλική αναμέτρηση στην Ελβετία και στη συνέχεια θα κοντράρει τις δυνάμεις της με Κόσοβο (05/09 - 21:45, Πρίστινα) και Σουηδία (08/09 - 21:45, ΟΑΚΑ) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ, αφού ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για τα συγκεκριμένα παιχνίδια, τόνισε ότι μέσω αυτών το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να παραμείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης.

«Η Εθνική Ομάδα επιστρέφει για μία σειρά σημαντικών αγώνων, οι οποίοι εντάσσονται στο “πλάνο Κατάρ” και στην προοπτική της συμμετοχής της Ελλάδας σε τελική φάση διεθνούς διοργάνωσης ύστερα από οκτώ χρόνια αποχής.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε και πάλι με τους παίκτες και κυρίως που επανέρχονται οι φίλαθλοι στις εξέδρες, καθώς στην Ελλάδα απολαύσαμε τελευταία φορά την υποστήριξη του κόσμου πριν από σχεδόν δύο χρόνια.

Οι αγωνιστικοί στόχοι μας είναι σαφείς και αισιοδοξώ ότι θα τους πετύχουμε, παρά τις αντικειμενικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζουμε και έχουν αποτυπωθεί, δυστυχώς, στα αποτελέσματα των ελληνικών ομάδων στις διεθνείς διοργανώσεις.

Επιπρόσθετα, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τις απουσίες σημαντικών παικτών λόγω τραυματισμών, τα στενά περιθώρια επιλογής ποδοσφαιριστών από τις ομάδες της Super League 1, αλλά και το γεγονός ότι αυτή η περίοδος, λόγω μετεγγραφών, δεν είναι ευνοϊκή ούτε για κάποιους διεθνείς που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού.

Παρ’ όλα αυτά, επαναλαμβάνω πως αισιοδοξώ για την έκβαση των αγώνων εναντίον της Ελβετίας, του Κοσόβου και της Σουηδίας, δεδομένης της αφοσίωσης που δείχνουν οι παίκτες μας όποτε καλούνται να παίξουν για την Εθνική Ομάδα και ιδίως των δυνατοτήτων τους, οι οποίες μπορούν να τους δώσουν το δικαίωμα να προκριθούμε στο Μουντιάλ 2022», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚA MUNDIAL NEWS FEED