Οι κλήσεις του Φαν'τ Σιπ, «πρώτη» για Παπανικολάου στην Εθνική Ελλάδας

Οι κλήσεις του Φαν'τ Σιπ, «πρώτη» για Παπανικολάου στην Εθνική Ελλάδας

Οι κλήσεις του Φαν'τ Σιπ, «πρώτη» για Παπανικολάου στην Εθνική Ελλάδας

bet365

Ο μέσος της Ράκοφ είναι ο «πρωτάρης» στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας για τα ματς με Κόσοβο και Σουηδία που ακολουθούν

Με έναν rookie στην αποστολή της θα παίξει η Εθνική μας ομάδα με Κόσοβο (5/9), Σουηδία (8/9) για τα προκριματικά του ερχόμενου Μουντιάλ, όπως και στο φιλικό με την Ελβετία (1/9). Πιο συγκεκριμένα κλήθηκε ο Γιάννης Παπανικολάου που από πέρσι αγωνίζεται στην Ράκοφ της Πολωνίας και μάλιστα την περασμένη σεζόν κατέκτησε το Κύπελλο στη χώρα.


Παράλληλα επέστρεψαν οι Ρέτσος, Βρουσάι, ενώ ο Τζον Φαν’ Σιπ, σε σχέση με τις περασμένες του κλήσεις άφησε, για διάφορους λόγους, εκτός τους Γιακουμάκη, Μπακάκη, Πέλκα, Φορτούνη.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ
Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Σωκράτης Διούδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Μαυροπάνος, Γιώργος Τζαβέλλας, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Λεονάρντο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Κώστας Γαλανόπουλος, Παναγιώτης Ρέτσος, Τάσος Μπακασέτας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Γιάννης Παπανικολάου, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Γιώργος Μασούρας, Ταξιάρχης Φούντας, Δημήτρης Λημνιός, Χρήστος Τζόλης, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα