Κορμπεράν: «Τα πάντα για να προκριθούμε - Προσφέρει σταθερότητα ο Κούντε»

Κορμπεράν: «Τα πάντα για να προκριθούμε - Προσφέρει σταθερότητα ο Κούντε»

Newsroom
Κορμπεράν: «Τα πάντα για να προκριθούμε - Προσφέρει σταθερότητα ο Κούντε»

bet365

Τα θετικά της ισοπαλίας (1-1) απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού αλλά και για την παρουσία των Χουάνγκ και Κούντε, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Κάρλος Κορμπεράν.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να φύγει από την Κύπρο με την ισοπαλία (1-1) κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, με αποτέλεσμα να αφήνει ανοιχτή την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς στον Πειραιά.

Ο Κάρλος Κορμπεράν αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, τονίζοντας τα θετικά που έχει για την ομάδα του, ενώ μίλησε για την εμφάνιση του Χουάνγκ Ιν-Μπέομ αλλά και του Πιερ Κούντε.

Αναλυτικά είπε:

Θεωρείτε ότι ήταν δίκαιο το 1-1 βάσει της εικόνας του Ολυμπιακού;

«Νομίζω ότι στην αρχή δυσκολευτήκαμε να μπούμε στο ματς και να προσαρμοστούμε. Από το 25′ και μετά ήμασταν αρκετά βελτιωμένοι, ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα και στην επίθεση και νομίζω ότι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Μπορούσαμε ακόμη ένα γκολ για να πάρουμε τη νίκη. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα θα μπορούσε να συμβεί το οτιδήποτε, είτε υπέρ μας, είτε εναντίον μας και η ισορροπία ήταν μοιρασμένη»

Τι ήταν αυτό που σας αιφνιδίασε από τον Απόλλωνα; Και αν πιστεύετε ότι η πρόκριση είναι 50-50;

«Προφανώς όταν το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο, όλα αποδεικνύουν ότι η πρόκριση θα παιχτεί στο επόμενο ματς. Θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε, αυτός είναι ο στόχος μας. Εκεί ο στόχος μας θα είναι να κερδίσουμε»

Είδαμε τον Χουάνγκ να αφήνει υποσχέσεις. Τι παραπάνω θα δώσει στον Ολυμπιακό;

«Φυσικά όπως είδαμε η παρουσία του Χουάνγκ ήταν πολύ σημαντική για εμάς, όχι μόνο για το γκολ, αλλά γενικότερα για την προσφορά του στον αγωνιστικό χώρο, για το πώς στήριξε την ομάδα και πώς κράτησε την ισορροπία του Ολυμπιακού»

Έχετε μία πρώτη εικόνα από τον τραυματισμό του Χουάνγκ;

«Όχι, ελπίζουμε ότι δεν θα είναι κάτι σοβαρό απ’ ό,τι μας έχουν πει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Η εικόνα είναι κάποια μυϊκή ενόχληση, και αυτό οφείλεται για το γεγονός ότι είχε να παίξει περίπου ένα μήνα»

Βλέπουμε ότι εμπιστεύεστε από την πρώτη μέρα που ήρθατε τον Κούντε. Θα θέλαμε δύο λόγια για τον Αφρικανό.

«Νομίζω ότι πραγματικά δίπλα στον Εμβιλά ο Κούντε φέρνει μια σταθερότητα για να κρατήσουμε την μπάλα. Bοηθάει την ομάδα να κυριαρχήσει στο παιχνίδι. Καταλαβαίνω ότι ο Κούντε έκανε ένα λάθος στη φάση του γκολ του Απόλλωνα, αλλά το γεγονός ότι δεν πτοήθηκε μετά τη φάση του 1-0, δείχνει ότι έχει ποιότητα και χαρακτήρα που πρέπει να έχει για να είναι πρωταγωνιστής και να παίζει στο σύλλογο. Και φυσικά ήταν καλύτερος στο δεύτερο μέρος σε σύγκριση με το πρώτο»

Τι περιμένετε να δείτε στο δεύτερο ματς από τον Ολυμπιακό;

«Είδαμε μία καλύτερη ισορροπία στην άμυνα και την επίθεση, γιατί δούλεψα περισσότερο με τους παίκτες. Στο δεύτερο παιχνίδι ελπίζω να δούμε πολύ περισσότερα πράγματα για να πλησιάσουμε στο στόχο που έχουμε

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα