Χουάνγκ: «Ζήτησα αλλαγή γιατί δεν μπορούσα να βοηθήσω, δεν τραυματίστηκα»

Χουάνγκ: «Ζήτησα αλλαγή γιατί δεν μπορούσα να βοηθήσω, δεν τραυματίστηκα»

Newsroom
Χουάνγκ: «Ζήτησα αλλαγή γιατί δεν μπορούσα να βοηθήσω, δεν τραυματίστηκα»

bet365

Στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ μετά την ισοπαλία (1-1) κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ένα απίθανο ματς στην πρώτη του εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, πραγματοποίησε ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ, ο οποίος σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1 απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του αλλά και στην αναγκαστική αλλαγή του 65ου λεπτού, τονίζοντας πως δεν έχει κάποιον τραυματισμό απλώς θεώρησε καλύτερο να βγει εκείνη την στιγμή διότι μετά το «σφίξιμο» που αισθάνθηκε στο τετ α τετ με τον Γιοβάνοβιτς, δεν ένιωθε πλέον 100% έτοιμος.

Για το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που κατάφερα να ξεκινήσω βοηθώντας την ομάδα σκοράροντας. Ανυπομονούσα για το πρώτο μου παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας, όμως πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε γιατί υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι στην έδρα μας»

Για την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε: «Δεν έχω δείξει ακόμα το 100%. Δεν έχω προσαρμοστεί ακόμα στα νέα δεδομένα, ούτε στην τακτική του νέου προπονητή. Τα πήγα αρκετά καλά αλλά όπως είπα στη συνέντευξη όταν ήρθα, όσο περισσότερο παίζω τόσο περισσότερο θα με αγαπάει ο κόσμος. Βρίσκομαι εδώ για την ομάδα και τον κόσμο και θα δουλέψω πολύ για να κάνω τον κάνω χαρούμενο»

Για τον τραυματισμό: «Δεν είναι κάτι σοβαρό ο τραυματισμός. Η δουλειά μου είναι να βοηθάω την ομάδα και όταν ένιωσα κάτι σκέφτηκα πως αν συνεχίσω και άλλο δεν θα είμαι χρήσιμος για την ομάδα οπότε το καλύτερο ήταν να βγω αλλαγή και να μπει κάποιος άλλος στην θέση μου. Αυτός ήταν ο λόγος που βγήκα, δεν είμαι τραυματισμένος»

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα