Κίνηση - αστραπή της Σλόβαν: Έκλεισε Άγγλο εξτρέμ και τον δήλωσε στη λίστα για τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Σαμόλης
Κίνηση - αστραπή της Σλόβαν: Έκλεισε Άγγλο εξτρέμ και τον δήλωσε στη λίστα για τον Ολυμπιακό

bet365

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play off του Europa League, Σλόβαν Μπρατισλάβας, έκλεισε τον Άγγλο εξτρέμ, Αντρέ Γκριν, και μάλιστα τον δήλωσε στη λίστα για τους αγώνες εναντίον των «ερυθρόλευκων».

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας «καίγεται» για ενίσχυση του ρόστερ, θέμα για το οποίο επανειλημμένα έχει μιλήσει ο προπονητής της, Βλαντιμίρ Βάις, και στο πλαίσιο αυτό η πρωταθλήτρια Σλοβακίας έκανε κίνηση - αστραπή κλείνοντας τον 23χρονο Άγγλο εξτρέμ, Αντρέ Γκριν. Την ώρα που «έσκασε» η είδηση για τη μεταγραφή, ο παίκτης είχε ήδη δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα για τους αγώνες εναντίον του Ολυμπιακού στα play off του Europa League, αν και για το πρώτο παιχνίδι (απόψε στις 22.00) δεν θα είναι διαθέσιμος.

Ο Γκριν έκανε 48 συμμετοχές με την Άστον Βίλα και τη βοήθησε το 2019 να επιστρέψει στην Premier League. Στο τέλος του 2020 έμεινε ελεύθερος από τους βίλατζερς και υπέγραψε στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ ως ελεύθερος.

Στο παρελθόν έχει παίξει και σε Πόρτσμουθ, Πρέστον και Τσάρλτον. Είναι διεθνής με την U16, την 17, την U18, την U19 και την U20 της Αγγλίας. Έχει αγωνιστεί εφέτος σε τρία παιχνίδια της Σέφιλντ, ενώ πέρυσι έπαιξε σε 11 ματς στην Championship.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα