Europa Conference League: Όλα τα ζευγάρια του γ' προκριματικού γύρου με ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Άρη

Κώστας Ζάλιαρης
Europa Conference League: Όλα τα ζευγάρια του γ' προκριματικού γύρου με ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Άρη

bet365

Οι τρεις ελληνικές ομάδες έμαθαν τους αντιπάλους τους για το Conference League, με τον Παναθηναϊκό πιθανότατα να βρίσκει μπροστά του αντίπαλο που είχε αποκλείσει στα προκριματικά του 2001! Έχει δρόμο ο ΠΑΟΚ που πέρυσι πήρε μαθήματα από το τουρνουά,

Η τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση φυσικά και είναι πιο γνώριμη στον ΠΑΟΚ συγκριτικά με Παναθηναϊκό και Άρη που... μπαίνουν στον χορό φέτος.

Ο «δικέφαλος του βορρά» κατάφερε στην πρώτη χρονιά του τουρνουά την περασμένη αγωνιστική περίοδο να βρεθεί μέχρι και τα προημιτελικά όπου αποκλείστηκε από την Μαρσέιγ, με την ομάδα του Λουτσέσκου φέτος να ξεκινάει το «ταξίδι» από την διπλή κόντρα με την Λέφσκι Σόφιας.

Αν ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο θα κοντραριστεί με τον νικητή του ζευγαριού Βελέζ/Χάμρουν Σπάρτανς, με την ομάδα από την Βοσνία να είναι αρκετά πιο δυνατή από εκείνη που προέρχεται από την Μάλτα. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βάλει σε εφαρμογή και τα μαθήματα που πήρε πέρυσι, αλλά και τις πολλές προσθήκες που ήδη έχει πραγματοποιήσει για φέτος...

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια και θα περιμένει να μάθει ποιος θα προκριθεί στον γ' προκριματικό γύρο από τις Σεντ Τζόσεφς ή Σλάβια Πράγας. Μάλιστα, οι Τσέχοι είχαν βρεθεί στο ίδιο σημείο των προκριματικών, αλλά στο Champions League, στο δρόμο του «τριφυλλιού», πριν από 21 χρόνια! Ωστόσο, πρόκειται για τρομερά δυνατή ομάδα τα τελευταία χρόνια, καταφέρνοντας πέρυσι να φτάσει μέχρι και τα προημιτελικά του Conference League.

Τότε, την σεζόν 2001-2002, οι «πράσινοι» είχαν καταφέρει να φτάσουν μέχρι και τους «8» της κορυφαίας διοργάνωσης σε μια μαγική χρονιά που ολοκληρώθηκε με το σουτ του Βλάοβιτς στο «Καμπ Νόου» και τις καθυστερήσεις της Μπαρτσελόνα για να περάσει εκείνη στα ημιτελικά...

Ο Άρης του Μπούργος έχει αρχικά ν' αντιμετωπίσει την Γκομέλ για να περάσει στον τρίτο προκριματικό γύρο κι εκεί, εφόσον τα καταφέρει, θα βρει μια εκ των Ζίρε (εκ του Αζερμπαϊτζάν) ή την γνωστή στους θεσμούς της UEFA, Μακάμπι Τελ Αβίβ από το Ισραήλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης Λεμεσού που θα πρέπει να κοντραριστεί με την Νέφτσι, θα περιμένει εφόσον προκριθεί τον νικητή του ζευγαριού της Ραπίντ Βιέννης – πρώην ομάδα του Ταξιάρη Φούντα – με την Λέχια Γκντανσκ.

Δείτε αναλυτικά τα ζευγάρια:

Κλήρωση προκριματικά Europa Conference League 1/2

Κλήρωση προκριματικά Europa Conference League 2/2

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα