H Ρόμα του Μουρίνιο νίκησε την Τράμπζονσπορ του Μπακασέτα

H Ρόμα του Μουρίνιο νίκησε την Τράμπζονσπορ του Μπακασέτα

H Ρόμα του Μουρίνιο νίκησε την Τράμπζονσπορ του Μπακασέτα

bet365

Επίσημη πρεμιέρα με το δεξί για τον Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα, μιας και οι Τζιαλορόσι επικράτησαν 2-1 στην Τουρκία της Τράμπζονσπορ του Μπακασέτα.

Μεγάλο βήμα πρόκρισης για τους ομίλους του UEFA Europa Conference έκανε η Ρόμα, η οποία και επικράτησε 2-1 της Τράμπζονσπορ στην Τουρκία. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε ντεμπούτο με το δεξί και οι Τζιαλορόσι έδειξαν έτοιμοι για την πρεμιέρα της Serie A. Bασικός ο Μπακασέτας, έπαιξε σε όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά. Η Ρόμα άνοιξε το σκορ με τον Πελεγκρίνι, ωστόσο, ο Κορνέλιους στο 64' έφερε το ματς στα ίσα. Οι Ρωμαίοι ήταν καλύτεροι, πίεσαν και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Σομουρόντοβ διαμόρφωσε στο 81' το 2-1.

Η Ράκοβ με τον Παπανικολάου στο βασικό σχήμα (αγωνίστηκε σε όλο το ματς) έκανε την έκπληξη, επικράτησε 1-0 της Γάνδης κι έκανε βήμα πρόκρισης. Για τους Πολωνούς σκόραρε ο Νιέουβλις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα