«Σοκ» στο 88' για ΑΕ Λεμεσού, αποκλείστηκε και η Ανόρθωση (vids)

«Σοκ» στο 88' για ΑΕ Λεμεσού, αποκλείστηκε και η Ανόρθωση (vids)

bet365

Deja vu αποκλεισμού έζησε η ΑΕ Λεμεσού, με την Κάραμπαγκ να βρίσκει γκολ στο 88' (είχε ισοφαρίσει στο 90+3' στο πρώτο ματς) και να την αποκλείει από το Conference League (1-0). Φιλότιμη προσπάθεια και νίκη για την Ανόρθωση (2-1), αλλά πρόκριση για Ραπίντ και Φούντα στο Europa League.

Με μοναδική εκπρόσωπο την Ομόνοια συνεχίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η Κύπρος, αφού ΑΕ Λεμεσού και Ανόρθωση πάλεψαν μα δεν κατάφεραν να προκριθούν στα play-offs του Conference League και του Europa League αντίστοιχα. Το πιο «σκληρό» βράδυ βίωσε η ΑΕΛ, η οποία ταξίδεψε στο Αζερμπαϊτζάν για τη ρεβάνς με την Κάραμπαγκ έχοντας το 1-1 από τον πρώτο αγώνα και λίγα λεπτά πριν από το φινάλε κρατούσε το 0-0 που θα πήγαινε το ματς στην παράταση. Ωστόσο, όπως και στο πρώτο ματς που ισοφάρισαν στο 90+3', οι Αζέροι την «πλήγωσαν» στο 87' με γκολ του Καντί και πήραν εκείνοι το εισιτήριο για τη συνέχεια όπου θα αντιμετωπίσουν την Αμπερντίν.

Πιο θετικό ήταν το πρόσημο για την Ανόρθωση, η οποία δεν γλίτωσε μεν τον αποκλεισμό μετά την ήττα με 3-0 από τη Ραπίντ Βιέννης στην Αυστρία, αλλά νίκησε δε την ομάδα του Ταξιάρχη Φούντα στη ρεβάνς (2-1) παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και κερδίζοντας τις επιδοκιμασίες των φιλάθλων της στη Λάρνακα. Σκόρερ οι Λάφερτι (45+1') και Ρούσιας (88') για την ομάδα του Τιμούρ Κετσμπάγια και των Χριστοδουλόπουλου, Ρισβάνη, Ντέλετιτς, βασικός σε όλο το 90λεπτο ο Φούντας. Με τη Ζόρια Λούχανσκ στα play-offs οι Πράσινοι.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα