Εθνική Ελλάδος: Προπονήθηκε ο Αλεξανδρόπουλος

Εθνική Ελλάδος: Προπονήθηκε ο Αλεξανδρόπουλος

Κανονικά προπονήθηκε ο Αλεξανδρόπουλος

bet365

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας το Σάββατο όντας πλέον στην διάθεση του Γκουστάβο Πογιέτ.

Κανονικά προπονήθηκαν το Σάββατο το πρωί όλοι οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος υπό τις οδηγίες του Γκουστάβο Πογιέτ, αφού και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, που έκανε την Παρασκευή ατομικό, ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας.

Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Παπανικολάου, Λημνιός, Παυλίδης, Πασχαλάκης, Μπάλντοκ, Ρέτσος, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Πέλκας, Αθανασιάδης, Ρότα, Κουλιεράκης, Τζαβέλλας, Μάνταλος, Κωνσταντέλιας, Μπακασέτας, Σιώπης, Μαυροπάνος, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος.

Κάπως έτσι ολοκλήρωσε και η δεύτερη ομάδα προετοιμασίας της Εθνικής για τα παιχνίδια με την Ιρλανδία (16/06) και την Γαλλία (19/06) για τα προκριματικά του Euro 2024. Την Κυριακή οι παίκτες έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στο γήπεδο της Ριζούπολης, όπου γίνονται οι προπονήσεις, την Δευτέρα το απόγευμα στις 18:30. Μάλιστα, η συγκεκριμένη προπόνηση θα είναι ανοιχτή στους εκπροσώπους του Τύπου και το κοινό.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα