Εθνική Ελλάδας: Με όλους τους παίκτες η προπόνηση της Εθνικής

Newsroom
Εθνική ομάδα

bet365

Με όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν ως τώρα κληθεί από τον Γκουστάβο Πογέτ, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η προπόνηση της Εθνικής ομάδας εν' όψει των προκριματικών του Euro 2024 με Ιρλανδία και Γαλλία.

Στην τελική ευθεία θα λέγαμε πως μπαίνει η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για τα δύο παιχνίδια με Ιρλανδία και Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2024. Και λέμε τελική ευθεία γιατί ο Γκουστάβο Πογέτ είχε σήμερα όλους τους ποδοσφαιριστές που αρχικά έχει καλέσει για τις δύο αυτές αναμετρήσεις.

Συγκεκριμένα οι εκλεκτοί του Ουρουγουανού που προπονήθηκαν στο γήπεδο της Ριζούπολης ήταν οι: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας, Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος και Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα