Κουρμπέλης: Μετά την Τουρκία, προπόνηση με την Εθνική Ελλάδας

Κουρμπέλης: Μετά την Τουρκία, προπόνηση με την Εθνική Ελλάδας

Newsroom
Δημήτρης Κουρμπέλης

bet365

Με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να επιστρέφει από την Τουρκία και να προπονείται κανονικά, ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας της Εθνικής για τα ματς με Ιρλανδία και Γαλλία.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών ενόψει των αγώνων της με την Ιρλανδία (16 Ιουνίου, OPAP Arena) και την Γαλλία (19 Ιουνίου, Stade de France) για την προκριματική φάση του EURO 2024.

Στη σημερινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο Σεραφείδειο αθλητικό κέντρο, συμμετείχαν 15 διεθνείς, με την παρουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη να ξεχωρίζει. Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην Τουρκία για τις υπογραφές με την Τράμπζονσπορ και φαίνεται ότι μετά τη διευθέτηση του θέματος για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, είναι και πάλι στην Ελλάδα για τις υποχρεώσεις του με την Εθνική.

Αναλυτικά οι διεθνείς που προπονήθηκαν: Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Από την προσεχή Δευτέρα, στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα ενσωματωθούν και οι: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας. Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο "Γ. Καμάρας".

Αύριο, Κυριακή, οι διεθνείς έχουν ελεύθερο πρόγραμμα και η συγκέντρωση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα το απόγευμα στο ξενοδοχείο Athens Marriott.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα