Ιταλία - Αγγλία: «Επικηρυγμένος» από τους Ναπολιτάνους οπαδός που προσέβαλε τη μνήμη του Μαραντόνα

Newsroom
maradona-napoli
Χαμός λίγο πριν το παιχνίδι μεταξύ Ιταλίας και Αγγλίας στη Νάπολη, με τη φωτογραφία ενός Άγγλου οπαδού με σημαία που προσβάλει τη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα να κυκλοφορεί στα social media και τους Ναπολιτάνους οπαδούς να τον «καταζητούν».

Ήδη το κλίμα στη Νάπολη είναι πολεμικό εν όψει της πρεμιέρας των προκριματικών του Euro και του ματς της Ιταλίας απέναντι στην Αγγλία, το οποίο θα φιλοξενήσει το «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα». Η αμφιλεγόμενη ενέργεια ενός Άγγλου οπαδού ωστόσο φαίνεται πως έριξε ακόμα περισσότερο... λάδι στη φωτιά.

Ο συγκεκριμένος φίλος των Τριών Λιονταριών έκανε το ταξίδι για το παιχνίδι και σε φωτογραφία που ανέβηκε στα social media εμφανίζεται να κυκλοφορεί στην πόλη του ιταλικού νότου με μια σημαία της χώρας του, η οποία φέρει μήνυμα που προσβάλει τη μνήμη του Θεού των Ναπολιτάνων, Ντιέγκο Μαραντόνα, που «έφυγε» πριν δύο χρόνια.

Για την ακρίβεια, η συγκεκριμένη σημαία έγραφε: «Ο Ντιέγκο είναι στο κουτί», εννοώντας το φέρετρο. Όπως ήταν επόμενο, αυτό ξεσήκωσε για τα καλά τους φίλους των Παρτενοπέι, οι οποίοι ήδη είχαν... προειδοποιήσει τους Άγγλους οπαδούς που θα βρίσκονταν στο ματς. Ορισμένοι από αυτούς μάλιστα, προσέφεραν χρήματα σε όποιον εντοπίσει το συγκεκριμένο άτομο, γεμίζοντας τα social media με οργισμένα και απειλητικά για τη σωματική του ακεραιότητα μηνύματα.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα