Γιβραλτάρ: Απώλεια με τον φορ Ντε Μπαρ που ζήτησε να μείνει με την ομάδα του, προβλήματα και στην άμυνα

Ο Ντε Μπαρ

bet365

Ο φορ Τιάι Ντε Μπαρ ζήτησε να μην ενσωματωθεί με την Εθνική ομάδα του Γιβραλτάρ και έτσι θα λείψει από το ματς με την Ελλάδα. Πορτογαλία, αποστολή: Δημήτρης Τομαράς.

Ο Ντε Μπαρ επέλεξε να μείνει στη Γουίκομ, την ομάδα του σε αυτό το... παράθυρο των Εθνικών ομάδων και έτσι το Γιβραλτάρ θα στερηθεί των υπηρεσιών του για το ματς με την Ελλάδα την Παρασκευή. Ο ίδιος έκανε το σχετικό αίτημα προς την ομάδα του, την Εθνική της χώρας του, το οποίο όπως φάνηκε ικανοποιήθηκε. Ο φορ Ντε Μπαρ θα είναι απώλεια για τον Ιταλοουρουγουανό τεχνικό, Χούλιο Ρίμπας που λογικά θα τον είχε βασικό.

Ο Ρίμπας όμως δεν μπορεί να υπολογίζει και σε δύο ακόμα παίκτες. Τους Άνεσλι (στόπερ) και Γουάισμαν (ακραίος μπακ και στόπερ) από την αμυντική γραμμή του Γιβραλτάρ.

Μία εκτίμηση 11άδας για το Γιβραλτάρ και το ματς με την Ελλάδα είναι σε 4-3-3 ως εξής: Κόλινγκ – Σέρτζαντ, Λόπες, Ρ. Τσιπολίνα, Ολιβέρο – Μπρίτο, Πόθο, Τορίγια – Κασιάρο, Κουμπς και Γουόκερ. Μπορείτε να δείτε πιο κάτω το τι αποστολή ανακοίνωσε το Γιβραλτάρ (από αυτά τα ονόματα προφανώς δεν υπολογίζεται ο Ντε Μπαρ). Ο 23χρονος Ντε Μπαρ έχει 30 διεθνείς συμμετοχές με 3 γκολ και 1 ασίστ.

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ1

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site της Ομοσπονδίας του Γιβραλτάρ
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα