Ελλάδα: Με Μάνταλο στον άξονα και Φορτούνη στα... φτερά οι σκέψεις του Πογιέτ

Ο Φορτούνης στο αεροδρόμιο στην πόλη Φάρο

bet365

Ο Πογιέτ ίσως και να έχει ορισμένους τελευταίους προβληματισμούς αλλά σε αυτή τη φάση ο Μάνταλος ως οκτάρι και ο Φορτούνης ως εξτρέμ δείχνουν επιλογές σε πρώτο πλάνο. Αποστολή, Πορτογαλία: Δημήτρης Τομαράς.

Κανονικά το κλισέ είναι πως τα σχήματα και οι 11άδες που φέρνουν τις νίκες και τα επιθυμητά αποτελέσματα δεν αλλάζουν ή δεν αλλάζουν τόσο εύκολα, όμως ο τραυματισμός του Κουρμπέλη κάπως... αιφνιδίασε τον Πογιέτ και ας είναι μέσα στο πρόγραμμα οι τραυματισμοί. Και αυτό διότι υπό κανονικές συνθήκες ο παίκτης του Παναθηναϊκού θα ήταν βασικός.

Σε αυτήν την περίπτωση ο Ουρουγουανός τεχνικός εκτός απροόπτου ετοιμάζει τον Μάνταλο σε ρόλο οκταριού στον άξονα για να παίξει μπροστά από το... μηχανάκι που λέγεται Σιώπης. Επίσης ο Φορτούνης στην επιστροφή του στην Εθνική μοιάζει να έχει πολύ σημαντικές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός στα... φτερά της επίθεσης. Η άμυνα δεν αναμένεται να έχει θεαματικές αλλαγές και μπροστά Παυλίδης και Γιακουμάκης διεκδικούν μία θέση.

Η 11ΑΔΑ

Κάτω από τα γκολπόστ ο Βλαχοδήμος δείχνει το φαβορί και στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος και Μπάλντοκ έχουν τον πρώτο λόγο. Εξάρι ο Σιώπης, οκτάρι ο Μάνταλος, δύο άκρα με Φορτούνη και πιθανώς Μασούρα και τον αρχηγό Μπακασέτα πίσω από τον Παυλίδη ή τον Γιακουμάκη.

Θεωρητικά μία λύση για το κέντρο θα ήταν και ο Μπουχαλάκης αλλά τις τελευταίες ημέρες είχε βγάλει θέμα ετοιμότητας / τραυματισμού. Οι τελευταίες χρονικές δοκιμές του Πογιέτ πάντως ήταν φουλ μπερδεμένες και ανά... γκρουπ για να δουλεύει χωριστά άμυνα και επίθεση.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα