Πογιέτ: «Αδιαπραγμάτευτο να μην κερδίσουμε το Γιβραλτάρ, ξέρω την ποιότητα του Φορτούνη» (vids)

Πογιέτ: «Αδιαπραγμάτευτο να μην κερδίσουμε το Γιβραλτάρ, ξέρω την ποιότητα του Φορτούνη» (vids)

Newsroom
poyet

bet365

Ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε για την προκριματική φάση του EURO 2024, αλλά και την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στην Εθνική Ελλάδος.

Για την προκριματική φάση του EURO 2024 όπου στην πρεμιέρα η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει το Γιβραλτάρ και όχι μόνο, μίλησε ο Γκουστάβο Πογιέτ στη σημερινή (20/3) media day της «γαλανόλευκης». «Τα παιδιά έχουν έρθει με αυτοπεποίθηση γιατί καταφέραμε τον στόχο μας στην προηγούμενη διοργάνωση (σ.σ. το Nations League). Τώρα ξέρουμε ότι είναι δύσκολος ο στόχος μας απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους θέλουμε να έχουμε στο μυαλό μας ότι πάμε για την απευθείας πρόκριση και όχι για πρόκριση μέσω μπαράζ», είπε αρχικά.

Μετά ο έμπειρος κόουτς σχολίασε πως «αν θέλουμε να προκριθούμε πρέπει να κερδίσουμε αυτό το πρώτο παιχνίδι (σ.σ. με το Γιβραλτάρ). Δεν μπορούμε να το διαπραγματευτούμε αυτό το παιχνίδι, το να μην κερδίσουμε».

Κλείνοντας ρωτήθηκε και για την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη. «Τον ήξερα. Ηξερα την ποιότητα του ως ποδοσφαιριστής, ήξερα για τους τραυματισμούς του. Ουσιαστικά τον περιμέναμε να έρθει, ήταν το σωστό ταιμινγκ. Θέλω να μιλήσω μαζί τους να καταλάβουν σε ποια ομάδα έχουν έρθει. Περιμένω να δω τα παιδιά πως θα ενσωματωθούν».

@Photo credits: eurokinissi
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα