Η νίκη των Ισλανδών μετέτρεψε σε «θρίλερ» την τελευταία αγωνιστική του Ομίλου της Εθνικής μας U21

Η νίκη των Ισλανδών μετέτρεψε σε «θρίλερ» την τελευταία αγωνιστική του Ομίλου της Εθνικής μας U21

Newsroom
 Η νίκη των Ισλανδών μετέτρεψε σε «θρίλερ» την τελευταία αγωνιστική του Ομίλου της Εθνικής μας U21

bet365

Τα νέα από το Ρέικιαβικ δεν ήταν ευχάριστα για τη «γαλανόλευκη» καθώς απειλείται πλέον στη 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ πρόκρισης στο EURO U21 του 2023. Οι Πορτογάλοι που κέρδισαν το Λιχτενσταϊν εξασφάλισαν και μαθηματικά την απευθείας τους πρόκριση.

Με νίκες της Πορτογαλίας και της Ισλανδίας επί του Λιχτενστάιν (9-0) και της Λευκορωσίας (3-1) αντίστοιχα, συνεχίστηκε το πρόγραμμα στον προκριματικό όμιλο του EURO U21 του 2023 που συμμετέχει η Εθνική μας ομάδα και τα αποτελέσματα δεν ήταν ιδιαίτερα καλά για τη «γαλανόλευκη».

Πλέον οι Ιβηρες εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρώτη θέση του γκρουπ που υπό προϋποθέσεις (ακραίες πάντως) «κυνηγούσε» η Ελλάδα και η οποία στέλνει απευθείας στην τελική φάση του τουρνουά, ενώ την ίδια στιγμή οι Ισλανδοί έμειναν στο «κατόπι» της για τη 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Υπό αυτές τις συνθήκες τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν το Σάββατο (11/6) οπότε και θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική και η Εθνική μας θα παίξει στο Μπαρσελός της Μπράγκα με τους Πορτογάλους, ενώ οι Ισλανδοί θα φιλοξενήσουν την Κύπρο.

Εάν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν χάσει τότε αυτόματα θα πάρει το «εισιτήριο» για τα μπαράζ και θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία πρόκρισης (υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία με τους Ισλανδούς), σε περίπτωση όμως που ηττηθεί τότε θα θέλει μη ήττα των Κύπριων στο Ρέικιαβικ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 9 αγώνες)
ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
Πορτογαλία 25
-------------------------------------
Ελλάδα 17
--------------------------------------
Ισλανδία 15
Λευκορωσία 12
Κύπρος 11
Λιχτενστάιν 0
*Λιχτενστάιν και Λευκορωσία έχουν από 10 ματς και ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (11/6)
Ισλανδία-Κύπρος
Πορτογαλία-Ελλάδα

@Photo credits: eurokinissi
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα