Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ νίκησε την Ομόνοια και στην Κύπρο

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ νίκησε την Ομόνοια και στην Κύπρο

bet365

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ νίκησε και στην Κύπρο, επικράτησε 1-0 της Ομόνοιας και βρέθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η Ομόνοια δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση, ηττήθηκε και στην Κύπρο από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (1-0) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League. Στον 3ο γύρο του Europa η Ελσίνκι.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχε κάνει βήμα πρόκρισης στην Κροατία και σφράγισε το εισιτήριο στην Κύπρο! Οι Κροάτες μετά το 2-0 στην έδρα τους επικράτησαν 1-0 εκτός της Ομόνοιας και θα συνεχίσουν στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Oι «πράσινοι» πρόσπαθησαν, πίεσαν, είχαν καλές στιγμές με τον Λέζιακς στο 29' και τον Λοΐζο στο 39', αλλά χωρίς να απειλήσουν. Η Ντιναμό ήταν καλύτερη στην επανάληψη, πίεσε, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ορσιτς στο 63' και στο 78' σφράγισε την πρόκριση. Ο Μίσιτς εκτέλεσε το φάουλ και ο Μενάλο με γυριστή κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-0.

Στον επόμενο γύρο και η Μάλμε, η οποία απέσπασε ισοπαλία 2-2 στη Φινλανδία από την Ελσίνκι. Αλλωστε, είχε επικρατήσει 2-1 στο πρώτο ματς στη Σουηδία. Ετσι, οι Φινλανδοί στον 3ο προκριματικό του Europa League θα βρουν απέναντί τους τον ηττημένο του ζευγαριού Ολυμπιακός - Νέφτσι. Η Ελσίνκι άνοιξε το σκορ στο 1' με τον Τένιο, ωστόσο στο 11' ο Κρίστιανσεν πέτυχε το 1-1. Η Μάλμε πήρε σκορ πρόκρισης στο 76' με τον Μπιρμάντσεβιτς, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 78' με τον Ρίσκι.

Πρόκριση και για τη Λέγκια, αφού επικράτησε 1-0 στο Ταλίν της Φλόρα. Είχε προηγηθεί η νίκη 2-1 στην Πολωνία. Μοναδικός σκόρερ για την ομάδα της Βαρσοβίας ο Ράφαελ Λόπες στο 67'.

Εύκολα τσέκαρε το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό η Φερεντσβάρος, η οποία μετά το 2-0 στην Ουγγαρία έκανε το 2/2 κόντρα στη Ζαλγκίρις με 3-1 μέσα στη Λιθουανία και θα συναντήσει τη Σλάβια Πράγας στην επόμενη φάση.

Τα αποτελέσματα:

Ελσίνκι - Μάλμε 2-2

Ομόνοια - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0-1

Φλόρα - Λέγκια Βαρσοβίας 0-1

Ζαλγκίρις - Φερεντσβάρος 1-3

Τα ζευγάρια του 3ου προκριματικού (πρώτο ματς 3 ή 4/8, ρεβάνς 10/8):

Μονοπάτι των πρωταθλητών:

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Λέγκια

Μάλμε - Ρέιντζερς

Φερεντσβάρος - Σλάβια Πράγας

Λίνκολν/Κλουζ - Σλόβαν Μπρατισλάβας/Βασιλεία

Ολυμπιακός/Νέφτσι Μπακού - Μούρα/Λουντογκόρετς

Καϊράτ/Ερυθρός Αστέρας - Αλασκέρτ/Σέριφ


 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα