Μαρτίνς: «Ήταν οι πιο δύσκολες 72 ώρες της καριέρας μου» (vid)

Μαρτίνς: «Ήταν οι πιο δύσκολες 72 ώρες της καριέρας μου» (vid)

Μαρτίνς: «Ήταν οι πιο δύσκολες 72 ώρες της καριέρας μου» (vid)

bet365

Στις τρεις μέρες και τα στα όσα προηγήθηκαν με τα κρούσματα κορονοϊού και την καραντίνα παικτών του, στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς αναφέροντας πως αυτές οι 72 ώρες ήταν οι πιο δύσκολες στην καριέρα του.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη επί της Νέφτσι, με αυτό το 1-0 στο Καραϊσκάκης που είχε πάλι κόσμο μετά από έναν χρόνο, να του δίνει προβάδισμα πρόκρισης στον 3ο γύρο των προκριματικών του Champions League. Μια νίκη εξαιρετικά σημαντική, ειδικά μετά τα όσα προηγήθηκαν.

Αναφερόμαστε φυσικά στο θετικό κρούσμα κορονοϊού του Ελ Αραμπί, αλλά και την καραντίνα του Σωκράτη, αν μέσα σε αυτό προσθέσουμε τον τραυματισμό της τελευταίας στιγμής του Εμβιλά, αλλά και αυτόν του Μπουχαλάκη στην διάρκεια του αγώνα, κάνουν ακόμα πιο σημαντικό αυτό το 1-0.

Σε όλα αυτά τα προβλήματα στάθηκε και ο τεχνικός των πρωταθλητών, Πέδρο Μαρτίνς, κάνοντας λόγο για τις πιο δύσκολες 72 ώρες της καριέρας του.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

Για το αν ήταν ένα από τα πιο δύσκολα ματς: «Το γνωρίζαμε ότι το ματς θα ήταν έτσι γιατί είχαμε απέναντι μας μία ομάδα που έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ήταν οι πιο δύσκολες ώρες μου ως προπονητές γιατί είχαμε πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις. Έχω να πω πολλά για την αφοσίωση των ποδοσφαιριστών. Πάλεψαν πολύ και είχαν αγωνιστικό πνεύμα. Δεν ήταν δυνατόν να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι, αλλά κάναμε όμως το πρώτο βήμα. Αντιμετωπίσαμε μία δυνατό αντίπαλο που έπαιξε το τρίτο της επίσημο παιχνίδι, ενώ εμάς ήταν το πρώτο. Μας ανάγκασε να οπισθοχωρήσουμε πολύ για να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω ότι στο Αζερμπαϊτζάν θα μπορέσουμε να σκοράρουμε για να πάρουμε τη νίκη, αλλά περιμένουμε να μας δυσκολέψει ο αντίπαλος».

Για το πώς θα λύσει το πρόβλημα των χαφ: «Στο μυαλό μου βρίσκονται πολλά πράγματα. Υπάρχουν πολλές ιδέες. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ γι' αυτό. Ξέρουμε ότι και η Νέφτσι έχει προβλήματα, όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα και θα κοιτάξουμε να τα λύσουμε».

Για τον Τζολάκη: «Από την πρώτη ημέρα που τον γνώρισα ήξερα ότι θα προχωρούσε με την ποιότητα του και δεν είχα αμφιβολία ότι θα γινόταν ο νεότερος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Καθημερινά ξέρουμε πως συμπεριφέρεται. Το ότι στέκεται σε αυτό το επίπεδο δείχνει ότι θα γίνει ένας μεγάλος τερματοφύλακας. Ο Ματιέ παίζει γιατί έχει εμπειρία και ποιότητα και ο Τζολάκης γιατί έχει ποιότητα».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα