Top10: Οι Αγγλοι ψήφισαν τον Γκιγκς ως τον κορυφαίο ξένο στην ιστορία της Premier League

Κώστας Τόπας
Top10: Οι Αγγλοι ψήφισαν τον Γκιγκς ως τον κορυφαίο ξένο στην ιστορία της Premier League

bet365

Μετά από δημοσκόπηση, οι Αγγλοι επέλεξαν τον Ράιαν Γκιγκς ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή που έχει περάσει από τα γήπεδα της Premier League και όχι τον Τιερί Ανρί ή τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Από το αγγλικό πρωτάθλημα, έχουν περάσει σπουδαίες προσωπικότητες που έχουν μείνει ακόμα και σήμερα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Παίκτες όπως οι Καντονά, Ρόι Κιν, Πολ Σκόουλς και αρκετοί ακόμα άφησαν το δικό τους στίγμα στην Premier League. Ωστόσο εντύπωση προκαλεί η επιλογή των 10 κορυφαίων παικτών που έχουν περάσει από τα αγγλικά γήπεδα, μετά από ψηφοφορία, που πραγματοποίησε η βρετανική εφημερίδα «Daily Mirror». Κι αυτό διότι στην κορυφή επιλέχθηκε ο άλλοτε άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς, με τους Τιερί Ανρί, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ερικ Καντονά, Ροι Κιν και Πολ Σκόουλς να ακολουθούν στη σχετική λίστα.
Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα* ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μετά από δημοσκόπηση, οι Αγγλοι επέλεξαν τον Ράιαν Γκιγκς ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή που έχει περάσει από τα γήπεδα της Premier League και όχι τον Τιερί Ανρί ή τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Από το αγγλικό πρωτάθλημα, έχουν περάσει σπουδαίες προσωπικότητες που έχουν μείνει ακόμα και σήμερα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Παίκτες όπως οι Καντονά, Ρόι Κιν, Πολ Σκόουλς και αρκετοί ακόμα άφησαν το δικό τους στίγμα στην Premier League.

Ωστόσο εντύπωση προκαλεί η επιλογή των 10 κορυφαίων παικτών που έχουν περάσει από τα αγγλικά γήπεδα, μετά από ψηφοφορία, που πραγματοποίησε η βρετανική εφημερίδα «Daily Mirror». Κι αυτό διότι στην κορυφή επιλέχθηκε ο άλλοτε άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς, με τους Τιερί Ανρί, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ερίκ Καντονά, Ροι Κιν και Πολ Σκόουλς να ακολουθούν στη σχετική λίστα.

Φρανκ Λάμπαρντ

Φρανκ Λάμπαρντ

Σέρχιο Αγουέρο

Σέρχιο Αγουέρο

Γουέιν Ρούνεϊ

Γουέιν Ρούνεϊ

Άλαν Σίρερ

Άλαν Σίρερ

Πολ Σκόουλς

Πολ Σκόουλς

Ερίκ Καντονά

Ερίκ Καντονά

Ρόι Κιν

Ρόι Κιν

Κριστιάνο Ρονάλντο

Κριστιάνο Ρονάλντο

Τιερί Ανρί

Τιερί Ανρί

Ράιαν Γκιγκς

Ράιαν Γκιγκς