Σαλάχ: Κορυφαίος όλης της σεζόν στην Λίβερπουλ

Σαλάχ: Κορυφαίος όλης της σεζόν στην Λίβερπουλ

Σαλάχ: Κορυφαίος όλης της σεζόν στην Λίβερπουλ

bet365

Όντας ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Λίβερπουλ με 20+ τέρματα σε τρεις αγωνιστικές περιόδους στην Premier League, ο Μοχάμεντ Σαλάχ αναδείχθηκε ο κορυφαίος όλων στη Λίβερπουλ έπειτα από ψηφοφορία των οπαδών για τη σεζόν 2020-2021.

Ο «Φαραώ» έχασε το Χρυσό Παπούτσι στην τελευταία αγωνιστική για ένα γκολ, καθώς ο Κέιν έφτασε στα 23 τέρματα σκοράροντας απέναντι στη Λέστερ, τη στιγμή που ο Σαλάχ δεν βρήκε δίχτυα κόντρα στην Πάλας στο «Άνφιλντ».

Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ της Λίβερπουλ σταμάτησε φέτος στα 22 γκολ, για τρίτη σεζόν στην Premier έφτασε στα 20+ για να γίνει ο μοναδικός που το έχει πετύχει με την κόκκινη φανέλα και ν' αναδειχθεί κορυφαίος από τον κόσμο.

Σε 51 αναμετρήσεις για την ποδοσφαιρική χρονιά 20202-2021, ο Σαλάχ πέτυχε συνολικά 31 γκολ και είχε και 6 ασίστ, έχοντας φτάσει πλέον έπειτα από τέσσερις σεζόν στην Λίβερπουλ, στα 125 τέρματα και τις 47 ασίστ σε 203 παιχνίδια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα