Καμπάκ: Τελειώνει από Λίβερπουλ, τον θέλει η Λειψία για αντι-Κονατέ

Gazzetta team
Καμπάκ: Τελειώνει από Λίβερπουλ, τον θέλει η Λειψία για αντι-Κονατέ

bet365

Ο Οζάν Καμπάκ δεν έπεισε τη Λίβερπουλ ώστε να ενεργοποιήσει την οψιόν των 20 εκατ. ευρώ για την αγορά του και σύμφωνα με το «Athletic» η Λειψία τον θέλει για να καλύψει το κενό του Κονατέ, ο οποίος πλησιάζει στους Reds.

Το σύντομο πέρασμα του Οζάν Καμπάκ από τη Λίβερπουλ φτάνει οριστικά στο τέλος του. Ο Τούρκος διεθνής στόπερ αφίχθη στο Μέρσεϊσαϊντ τον περασμένο Φεβρουάριο, στο όριο του μεταγραφικού deadline, με σκοπό να δώσει «ανάσα» στην αμυντική γραμμή των Reds που είχε ξεκληριστεί από τα προβλήματα τραυματισμών.

Κι ως έναν βαθμό τα κατάφερε, μετρώντας 9 συμμετοχές στην Premier League, ωστόσο, η αστάθεια στην απόδοσή του και ο ρυθμός του παιχνιδιού που ήταν χαμηλότερος σε σχέση με την ένταση του πρωταθλήματος έκανε τον Γιούργκεν Κλοπ και τους ανθρώπους του κλαμπ να μην ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς που είχε τεθεί στα 20 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει το «Athletic», η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να κλείσει τον Ιμπραΐμα Κονατέ από τη Λειψία κι αυτή η εξέλιξη ενδέχεται να έχει σχέση και με τον Οζάν Καμπάκ.

Κι αυτό διότι οι Ταύροι φέρεται να τον έχουν ψηλά στη δική τους μεταγραφική λίστα για να αντικαταστήσουν τον Γάλλο στόπερ, με δεδομένο ότι ο Καμπάκ θα αποχωρήσει από την υποβιβασμένη Σάλκε του Δημήτρη Γραμμόζη, στην οποία ανήκει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα