Λίβερπουλ: Σε 10 αγωνιστικές έχασε μόλις τέσσερις βαθμούς! (vid)

Λίβερπουλ: Σε 10 αγωνιστικές έχασε μόλις τέσσερις βαθμούς! (vid)

Λίβερπουλ: Σε 10 αγωνιστικές έχασε μόλις τέσσερις βαθμούς! (vid)

bet365

Από την 8η θέση της βαθμολογίας και την απόσταση που φάνταζε αδύνατο να καλυφθεί για το Champions League, η Λίβερπουλ τερμάτισε 3η στην Premier League κάνοντας πραγματική υπερπροσπάθεια στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές.

Μπορεί σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο οι «κόκκινοι» να τερμάτισαν δυο θέσεις πιο χαμηλά, με 30 βαθμούς λιγότερους, με έξι ήττες περισσότερες και με 4η καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, ωστόσο, είναι πραγματικός άθλος αυτό που έκανε η ομάδα του Κλοπ με δεδομένες τις πολλές και σημαντικές απουσίες της.

Χάνοντας τους Φαν Ντάικ, Γκόμες και Μάτιπ από την άμυνα, χάνοντας κατά διαστήματα τον Φαμπίνιο, χάνοντας και τον Τζόρνταν Χέντερσον, χάνοντας και τους δύο αμυντικούς που πήρε τον Ιανουάριο για να καλύψει τις τρύπες, η Λίβερπουλ βγήκε στο Champions League με τους Ρις Γουίλιαμς και Νέιθαν Φίλιπς στα στόπερ!

Πριν από 10 αγωνιστικές ήταν στην 8η θέση έχοντας να διανύσει μια τεράστια απόσταση δίχως να γνωρίζει αν παρά τις δικές της προσπάθειες θα καταφέρει να μπει στην τετράδα.

Τελικά πήρε τους 26 από τους 30 βαθμούς που διεκδίκησε, είδε τον Άλισον να γίνεται ο πρώτος τερματοφύλακας που σκοράρει σε ολόκληρη την ιστορία της και η Λίβερπουλ πέτυχε κάτι πραγματικά μυθικό για τα δεδομένα της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα