Οπαδός της Γουλβς συνελήφθη για ρατσιστική επίθεση στον Ρίο Φέρντιναντ (vid)

Κώστας Τόπας
Οπαδός της Γουλβς συνελήφθη για ρατσιστική επίθεση στον Ρίο Φέρντιναντ (vid)

bet365

Στη σύλληψη ενός οπαδού της Γουλβς, προχώρησαν οι Αρχές των Δυτικών Μίντλαντς, λόγω της ρατσιστικής χειρονομίας στον Ρίο Φέρντιναντ στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Μέσω των social media ο Ρίο Φέρντιναντ, γνωστοποίησε ότι έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης από οπαδό της Γουλβς κατά την παρουσία του στο «Μολινό», στον αγώνα των Λύκων με την Γιουνάιτεντ (1-2).

«Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ήταν φανταστικό να βλέπουμε τους οπαδούς πίσω στα γήπεδα. Ωστόσο, ένας οπαδός της Γουλβς μόλις πετάχτηκε για να με φωνάξει μαϊμού. Πρέπει να απορριφθείτε από το ποδόσφαιρο και να εκπαιδεύσετε. Ελάτε να με συναντήσετε και θα σας βοηθήσω να καταλάβετε πώς είναι να κακοποιείσαι φυλετικά!», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο θρύλος των «κόκκινων διαβόλων».

Οι αστυνομικές Αρχές στα Δυτικά Μίντλαντς, κινήθηκαν άμεσα και προχώρησαν στην σύλληψη ενός 31χρονου άνδρα, ο οποίος κρυβόταν πίσω από την ρατσιστική επίθεση στον Φέρντιναντ.

«Ένας 31χρονος άνδρας συνελήφθη στον αγώνα της Γουλβς εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το απόγευμα της Κυριακής (23/5) μετά από μια ρατσιστική χειρονομία στο Ρίο Φέρντιναντ. Δεν θα ανεχτούμε το έγκλημα μίσους στο ποδόσφαιρο», αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Από την πλευρά της η Γουλβς, φρόντισε να απολογηθεί στον παλαίμαχο Άγγλο αμυντικό.

«Λυπούμαστε βαθιά Ρίο. Αυτό το άτομο δεν αντιπροσωπεύει το σύλλογό μας, τους υποστηρικτές μας ή τις αξίες μας. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι αυτό το άτομο συνελήφθη από την Αστυνομία των Δυτικών Μίντλαντς, την οποία θα υποστηρίξουμε για να διασφαλίσουμε ότι θα ληφθεί η ισχυρότερη δράση, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης συμμετοχής στον σύλλογό μας».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα