Ιεανάτσο: Ο πρώτος στην ιστορία της Premier με γκολ σε κάθε μέρα της εβδομάδας!

Ιεανάτσο: Ο πρώτος στην ιστορία της Premier με γκολ σε κάθε μέρα της εβδομάδας!

bet365

Βρήκε δίχτυα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς αν και δεν είχε ιδιαίτερο αντίκτυπο, όμως, ο Κελέτσι Ιεανάτσο έγινε κάτοχος ενός ρεκόρ που ποτέ ξανά κανείς άλλος δεν είχε κατακτήσει στα χρονικά της Premier League.

Φέτος ήταν η χρονιά του. Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής της Λέστερ τους τελευταίους μήνες κατάφερε να βρεθεί στα καλύτερά του φεγγάρια, να έχει τεράστια συμμετοχή στα τέρματα της ομάδας του και θα είναι κρίμα για εκείνον να χαθεί η θέση στην τετράδα του πρωταθλήματος, έπειτα και από το αποτέλεσμα των «αλεπούδων» στο Λονδίνο, το βράδυ της Τρίτης.

Ο Κελέτσι Ιεανάτσο αναδείχθηκε σε μια από τις σημαντικότερες και πιο αποτελεσματικές μονάδες της Λέστερ για την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά και στο ματς του «Στάμφορντ Μπριτζ» πέτυχε κάτι μοναδικό.

Έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στα χρονικά της Premier League που σκοράρει κάθε ημέρα της εβδομάδας σε μια σεζόν, καταφέρνοντας να βρει δίχτυα και την Τρίτη!

Τα 12 τέρματα που έχει μετρήσει στο φετινό πρωτάθλημα μοιράζονται ως εξής:

Δευτέρα: 1

Τρίτη: 1

Τετάρτη: 2

Πέμπτη: 1

Παρασκευή: 1

Σάββατο: 1

Κυριακή: 5

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα