Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι 3-2: Ανατροπή σοκ και... καμπανάκι τελικού για Πολίτες (vid)

Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι 3-2: Ανατροπή σοκ και... καμπανάκι τελικού για Πολίτες (vid)

bet365

Με παίκτη λιγότερο από το 10', η Σίτι προηγήθηκε 0-2, αλλά για πρώτη φορά από το 2016 δέχτηκε τρία σερί γκολ και η Μπράιτον τη νίκησε 3-2, βάζοντας φωτιά στην ψυχολογία της ενόψει του φινάλε του Champions League.

Ηττα εντός από την επικείμενη αντίπαλό της στον μεγάλο τελικό, Τσέλσι. Δύσκολο 3-4 στη Νιούκαστλ και τώρα ακόμα μία ήττα. Η Μάντσεστερ Σίτι υποτίθεται ότι αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να είναι στην καλύτερη κατάστασή της, μιας και το Σάββατο 29 Μαΐου, θα διεκδικήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το Champions League. Αντιθέτως όμως, δείχνει αρκετά πελαγωμένη και δεν διαχειρίζεται σωστά τα παιχνίδια της, κάτι που αναμφίβολα προβληματίζει τον Πεπ Γκουαρδιόλα και την οικογένεια των Πολιτών. Αυτή τη φορά τους έκανε τη ζημιά η 17η της βαθμολογίας Μπράιτον, η οποία το γύρισε από 0-2 σε 3-2.

Ο Ζοάο Κανσέλο αποβλήθηκε στο 10' και ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα του. Η Σίτι βέβαια είχε προηγηθεί από το 2' με τον Γκουντογκάν, ενώ ο Φόντεν (48') με τρομερό σλάλομ και τσίμπημα της μπάλας φάνηκε να κλειδώνει το ματς. Στην κορυφαία σεζόν του ο νεαρός Αγγλος μεσοεπιθετικός έφτασε τη συμμετοχή του σε 25 γκολ (15 γκολ/ 10 ασίστ) και μόνο ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έχει περισσότερες (26'). Μόνο που η κούραση του αριθμητικού μειονεκτήματος και η πίστη της Μπράιτον, έβαλαν φωτιά στο παιχνίδι.

Τροσάρ (50'), Γουέμπστερ (72') και Μπερν (76') έκαναν το τρελό τριπλό χτύπημα για μία σπάνια ολική ανατροπή εις βάρος της πρωταθλήτριας. Ηταν μάλιστα τόσο σπάνια, που η Σίτι δεν είχε δεχτεί τρία απανωτά γκολ από το 2016. Και τώρα ο Πεπ θα πρέπει να αφήσει για λίγο τα πούρα και τους χορούς και να δει τι γίνεται με την ομάδα του, μιας και το ιστορικό ραντεβού πλησιάζει...


Μπράιτον (Γρέιαμ Πόλτερ): Σάντσεθ, Γουέμπ, Γουάιτ, Μπερν, Μπισούμα, Γκρος, Αλσάτε (45' Ζεκίρι), Μόντερ, Τζαχαναμπάχς (49' Λαλάνα), Γουέλμπεκ (29' Τροσάρ), ΜακΑλιστερ

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Στόουνς, Ρουμπέν Ντίας, Ζοσάο Κανσέλο, Ζίντσενκο, Ρόδρι, Γκουντογκάν (56' Φερναντίνιο), Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν, Μαχρέζ, Φεράν Τόρες (15' Ερικ Γκαρθία).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα