Κρίσταλ Πάλας – Άστον Βίλα 3-2: Μεγάλη ανατροπή για τους «αετούς» (vid)

Κρίσταλ Πάλας – Άστον Βίλα 3-2: Μεγάλη ανατροπή για τους «αετούς» (vid)

bet365

Έχοντας βρεθεί δυο φορές πίσω στο σκορ, η Κρίσταλ Πάλας έβγαλε μεγάλη αντίδραση απέναντι στην Άστον Βίλα και επικράτησε 3-2 σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, δίχως οι δύο ομάδες να έχουν ιδιαίτερο στόχο.

Η απρόσεκτη αμυντική λειτουργία της Κρίσταλ Πάλας ευνόησε την Άστον Βίλα ώστε εκείνη να εμφανιστεί αποτελεσματική στις μεγάλες της ευκαιρίες. Η υπεροχή της ομάδας των Ντιν Σμιθ και Τζον Τέρι μετουσιώθηκε αρχικά σε γκολ στο 17ο λεπτό, όταν από απομάκρυνση της άμυνας των Λονδρέζων ο Σκωτσέζος με ωραίο αριστερό σουτ έγραψε το 1-0.

Η Πάλας μετά το γκολ που δέχθηκε φάνηκε να ξυπνάει, ο Μπεντεκέ απέναντι στην παλιά του ομάδα κατάφερε να χριστεί σκόρερ κάνοντας επίδειξη δύναμης για την κεφαλιά με την οποία έγραψε το 1-1 στο 32', όμως, προδόθηκε ξανά από την συμπεριφορά των συμπαικτών του.

Ο Ελ Γκάζι παντελώς αμαρκάριστος σε φάση που η άμυνα της Πάλας τα κάνει όλα λάθος, έβαλε ξανά μπροστά τη Βίλα με 2-1.

Μεγάλη αντίδραση και come-back!

Η ομάδα του Ρόι Χότζον είχε την υπεροχή στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασε την κατοχή της μπάλας σε ποσοστά μεγαλύτερα του 70% με την Βίλα να μην «καίγεται» και τόσο να επισκεφθεί τ' αντίπαλα καρέ. Στο 59' ο Κριστιάν Μπεντεκέ με κεφαλιά δίχως καν να σηκωθεί από το έδαφος βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Ο Ελ Γκάζι στο 61' απείλησε με μια πολύ επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση, η Βίλα είχε καταφέρει ν' αποφύγει τους πολύ μεγάλους κινδύνους, όμως ξανά δέχθηκε γκολ, βλέποντας τον Ζαχά στο 75' από πλάγια αριστερά να μπαίνει στην περιοχή και με δεξί σουτ ππου κόντραρε να γράφει το 2-2.

Στο 82' ο Έζε είχε δοκάρι, το δεύτερο για τους «αετούς» στο ματς, για να έρθει ο Μίτσελ μπαίνοντας πανέξυπνα με το στήθος στην πορεία της μπάλας από κακό σουτ του Εζέ για την μεγάλη ανατροπή και το 3-2, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στην Premier League!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα