Λίβερπουλ: Συνταγή της επιτυχίας με Τιάγκο και Φαμπίνιο

Λίβερπουλ: Συνταγή της επιτυχίας με Τιάγκο και Φαμπίνιο

Λίβερπουλ: Συνταγή της επιτυχίας με Τιάγκο και Φαμπίνιο

bet365

Σε πέντε ματς όπου οι Τιάγκο Αλκάνταρα και Φαμπίνιο έχουν βρεθεί στην 11άδα και συνεργάζονται στο χώρο του κέντρου, η Λίβερπουλ βρίσκει το δρόμο προς τη νίκη!

Ο Βραζιλιάνος χαφ πρόσφερε για μεγάλο χρονικό διάστημα τις υπηρεσίες του στο κέντρο της άμυνας τη φετινή σεζόν έχοντας κληθεί να το κάνει αυτό λόγω των σημαντικότατων απουσιών που έπληξαν τη φετινή διαδρομή των «κόκκινων» στο πρωτάθλημα και τις υπόλοιπες αγωνιστικές υποχρεώσεις του κλαμπ.

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα από την πλευρά του χρειάστηκε να μείνει εκτός δράσης για μήνες μετά από τραυματισμό που είχε αποκομίσει στο ντέρμπι με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» τον περασμένο Οκτώβρη, στο ίδιο ματς που ο Φαν Ντάικ υπέστη ρήξη χιαστού.

Πέρασε και κορονοϊό, χρειάστηκε και κάποια ματς να προσαρμοστεί, όμως, πλέον είναι αρκετά απελευθερωμένος και πέτυχε και το πρώτο του γκολ στο 2-0 επί της Σαουθάμπτον.

Σε πέντε ματς που ο Ισπανός έχει βρεθεί μαζί με τον Φαμπίνιο στο χώρο του κέντρου της Λίβερπουλ, οι Πρωταθλητές του 2020 έχουν πανηγυρίσει μόνο νίκες!

Ξεκινώντας από το 2-0 επί της Λειψίας στον επαναληπτικό της φάσης των «16» του Champions League στην Βουδαπέστη, ακολούθησε το 1-0 επί της Γουλβς στο «Μολινό», το 3-0 επί της Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς», το 2-0 επί της Σαουθάμπτον και τώρα το επιβλητικό 4-2 κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ».

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα