Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Ανατροπή με Φιρμίνο, σκόραρε μετά από 16 παιχνίδια! (vid)

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Ανατροπή με Φιρμίνο, σκόραρε μετά από 16 παιχνίδια! (vid)

bet365

Με ωραία κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι από την εκτέλεση φάουλ του Αλεξάντερ-Άρνολντ, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο «έσπασε» το χειρότερό του σερί αγώνων χωρίς γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ και ολοκλήρωσε την ανατροπή κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τα 16 ματς ήταν πολλά. Σε αυτό το διάστημα ο Ρομπέρτο Φιρμίνο έχασε πλήρως την επαφή του με τα δίχτυα και προοδευτικά και τη θέση του στην ενδεκάδα. Ωστόσο, στο εξ αναβολής και «do or die» ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Γιούργκεν Κλοπ τον εμπιστεύθηκε στο αρχικό σχήμα αντί του Μανέ κι εκείνος τον δικαίωσε.

Δευτερόλεπτα πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Βραζιλιάνος φορ βρήκε δίχτυα με ωραία κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Αλεξάντερ-Άρνολντ και υπέγραψε την ανατροπή σε 2-1, βάζοντας τέλος στη μεγαλύτερη περίοδο δυστοκίας στην πενταετία του με τους Reds.

Συγκεκριμένα, ο «Μπόμπι» σκόραρε μετά από 16 αναμετρήσεις και το ματς κόντρα στην Τότεναμ στις 28 Γενάρη, και πάλι μακριά από το «Άνφιλντ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο ο Ρόμπι Φάουλερ έχει πετύχει περισσότερα γκολ με κεφαλιά για τη Λίβερπουλ στην Premier League (21 έναντι 17 του Φιρμίνο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα