Τούχελ: Έκανε τη διαφορά και ανέλαβε την ευθύνη της ήττας (vid)

Τούχελ: Έκανε τη διαφορά και ανέλαβε την ευθύνη της ήττας (vid)

bet365

Ο Τόμας Τούχελ μετά την ήττα (1-0) της Τσέλσι από την Άρσεναλ, με τα λόγια του έδειξε γιατί διαφέρει τρομερά από μεθόδους τύπου Λάμπαρντ και Μουρίνιο αναφορικά με τις ευθύνες της αποτυχίας μιας ομάδας.

Ο Τούχελ θέλησε ν' αναλάβει το δικό του μερίδιο των ευθυνών για το κακό αποτέλεσμα που αναγκάζει την Τσέλσι να παραμείνει σε απόλυτη εγρήγορση για το θέμα της 4άδας, τη στιγμή που έρχονται οι τελικοί σε Κύπελλο Αγγλίας και Champions League.

Οι αλλαγές που πραγματοποίησε ο Γερμανός τεχνικός στο αρχικό σχήμα των «μπλε» έδειξαν πως το μυαλό είναι στο Σαββατιάτικο ματς στο «Γουέμπλεϊ» που κρίνει τίτλο, αυτό παραδέχθηκε και στην συνέντευξη Τύπου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Κι εγώ έστειλα λάθος μηνύματα με τις αλλαγές που πραγματοποίησα. Δεν είχαμε συγκέντρωση... Έκανα αλλαγές με το μυαλό στον τελικό του Σαββάτου. Όταν προσεγγίζουμε έτσι τα παιχνίδια, έρχεται η τιμωρία» είπε ο Τούχελ.

Η διαφορά νοοτροπίας είναι εμφανής, αφού ο Λάμπαρντ πολλές φορές σχολίαζε αρνητικά τους παίκτες του δημοσίως για τις χαμένες ευκαιρίες που έπαιρναν και δεν τον δικαίωναν, ενώ, ο γνωστός Ζοσέ Μουρίνιο πάντοτε επέλεγε να «δίνει» τους παίκτες του στα Media...

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα