Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Καβάνι: Επισήμως για ακόμα έναν χρόνο μαζί (vids)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Καβάνι: Επισήμως για ακόμα έναν χρόνο μαζί (vids)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Καβάνι: Επισήμως για ακόμα έναν χρόνο μαζί (vids)

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε ότι ανανέωσε το συμβόλαιο του Εντίνσον Καβάνι και για το 2021-'22, με τον Ουρουγουανό Matador να κάνει σούπερ σεζόν σε Αγγλία και Ευρώπη.

Ο Εντίνσον Καβάνι είχε μείνει ελεύθερος από την Παρί και καμία μεγάλη ομάδα δεν τον πλησίαζε. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν διστακτική, αλλά τελικά έκανε την κίνησή της στις 5 Οκτωβρίου. Και όχι μόνο δεν το μετάνιωσε, μα επισήμως ανακοίνωσε ότι οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί και για τη σεζόν 2021-'22, καθώς ο Ουρουγουανός επιθετικός κάνει φοβερή χρονιά στο “Ολντ Τράφορντ”.

Ο Matador με τα 15 γκολ του (5 ασίστ) σε 35 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, έχει συμβάλει τα μέγιστα, ώστε οι Κόκκινοι Διάβολοι να βρεθούν στην 2η θέση της Premier League και κυρίως στον τελικό του Europa League (σ.σ.: έβαλε τέσσερα γκολ στα δύο ματς των ημιτελικών).

«Ο Καβάνι μας δίνει ενέργεια, δύναμη και ηγεσία. Ερχεται πρώτος και αποχωρεί τελευταίος σε κάθε προπόνηση και μόνο ως 34χρονος βετεράνος δεν φέρεται. Εχει τόσο όρεξη για το παιχνίδι και τόσο πάθος για το γκολ και την ομάδα και δεν γινόταν να μην τον κρατήσουμε κοντά μας», ήταν η εξήγηση του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα