Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3: «Κλείδωσε» τετράδα και φουλ για δεύτερη θέση (vids)

Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3: «Κλείδωσε» τετράδα και φουλ για δεύτερη θέση (vids)

Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3: «Κλείδωσε» τετράδα και φουλ για δεύτερη θέση (vids)

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε εκτός έδρας (1-3) με ανατροπή την Άστον Βίλα, κλείδωσε ουσιαστικά την τετράδα με την έξοδο στο Champions League και δείχνει ότι δεν μπορεί να χάσει ούτε τη δεύτερη θέση. Νέα αναβολή στη στέψη της Σίτι.

Με φόρα από τη μεσοβδόμαδη πρόκριση επί της Ρόμα στον τελικό του Europa League - «σφράγισε» στο «Ολίμπικο» το εισιτήριο για το Γκντανσκ κόντρα στη Βιγιαρεάλ - η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με ανατροπή (1-3) από το Μπέρμιγχαμ κόντρα στην Άστον Βίλα.

Κλείδωσε ουσιαστικά την τετράδα (ελάχιστες αμφιβολίες υπήρχαν γι' αυτό), ενώ δείχνει ότι δεν μπορεί να χάσει τη δεύτερη θέση. Προκάλεσε νέα αναβολή στη... στέψη της Μάντσεστερ Σίτι. Κι όμως οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο «Βίλα Παρκ».

Στο 24ο λεπτό ο Τραορέ μπορεί να είδε την πρώτη ντρίμπλα να μην του βγαίνει, αλλά με εξαιρετικό πλασέ με το αριστερό δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χέντερσον. Το 1-0 παρέμεινε στο πρώτο μέρος, καθώς το γκολ αποσυντόνισε του παίκτες του Σόλσκερ, οι οποίοι είχαν μπει πιο δυνατά στην αναμέτρηση.

Στο 51ο λεπτό ο Ντόουγκλας Λουίζ έκανε χαζό πέναλτι στον Πογκμπά, ενώ ο Γάλλος ήταν με πλάτη στην εστία. Ο Μπρούνο Φερνάντες ανέλαβε την εκτέλεση και ως συνήθως ήταν εύστοχος για το 1-1.

Η ανατροπή δεν άργησε να έρθει. Στο 56ο λεπτό ο Ουάν-Μπισάκα βγήκε από δεξιά, έδωσε στον Γκρίνγουντ, ο οποίος από δεξιά εντός περιοχής με πλάτη τον Μινγκς τον αιφνιδίασε καθώς επιχείρησε το αριστερό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Έντινσον Καβάνι με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μάρκους Ράσφορντ στο 87ο λεπτό. Η Βίλα τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Γουότκινς με δύο κίτρινες, η δεύτερη για θέατρο. Ο Μαγκουάιρ αποχώρησε τραυματίας με το ιατρικό επιτελείο να πέφτει πάνω του για τον τελικό του Γκντανσκ.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Κας, Κόνσα, Μινγκς, Τάργκετ, Ντόουγκλας Λουίζ (65' Ράμσεϊ), ΜακΓκιν, Τραορέ, Μπάρκλεϊ (78' Ντέιβις), Ελ-Γκάζι (78' Ουέσλεϊ), Γουότκινς.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Χέντερσον, Ουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ (78' Μπεγί), Σο, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Γκρίνγουντ (65' Καβάνι), Φερνάντες (86' Μάτιτς), Πογκμπά, Ράσφορντ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα