ΠΑΟΚ: Πότε θα ολοκληρωθεί το deal των 7,5-8 εκ. ευρώ με τη Νόριτς για τον Γιαννούλη

ΠΑΟΚ: Πότε θα ολοκληρωθεί το deal των 7,5-8 εκ. ευρώ με τη Νόριτς για τον Γιαννούλη

bet365

Τι αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του BBC αναφορικά με τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της Νόριτς ενόψει της νέας χρονιάς, που περιλαμβάνει και την αγορά του Δημήτρη Γιαννούλη.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε μια συμφωνία δανεισμού του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς που περιελάβανε και την υποχρεωτική ρήτρα αγοράς του Έλληνα διεθνή αμυντικού σε περίπτωση ανόδου της αγγλικής ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Τα «καναρίνια» πανηγύρισαν την επιστροφή τους στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ, ο Δημήτρης Γιαννούλης έγινε βασικός και αναντικατάστατος με αποτέλεσμα να κερδίσει οριστικά τη θέση του στο ρόστερ της Νόριτς, που τώρα θα πρέπει να προχωρήσει στην αγορά των δικαιωμάτων του.

Τα πρώτα «ψώνια» της Νόριτς, αφορούν δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ως δανεικοί, τον Μπεν Γκίμπσον από την Μπέρνλι και τον 25χρονο Έλληνα αμυντικό από τον ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν βάλει στο ταμείο τους ένα ποσό γύρω στις 800.000 ευρώ για τον εξάμηνο δανεισμό και πλέον «η Νόριτς ετοιμάζεται να αποκτήσει τα δικαιώματα των αμυντικών Μπεν Γκίμπσον και Δημήτρη Γιαννούλη», όπως αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ του BBC.

«Ο Έλληνας αριστερός μπακ θα κοστίσει 6,5 – 7 εκ. λίρες (σ.σ. 7,5 – 8 εκ. ευρώ), με τη συμφωνία να αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 1 Ιουλίου», σημειώνεται στο ίδιο ρεπορτάζ.

Διαβάστε επίσης

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα