Νιούκαστλ - Άρσεναλ 0-2: Τρίποντο με το μυαλό στη Βιγιαρεάλ (vid)

Gazzetta team
Νιούκαστλ - Άρσεναλ 0-2: Τρίποντο με το μυαλό στη Βιγιαρεάλ (vid)

bet365

Η Άρσεναλ νίκησε εκτός έδρας (0-2) τη Νιούκαστλ με τα γκολ των Ελνένι και Ομπαμεγιάνγκ και το μυαλό στη ρεβάνς ημιτελικών του Europa League με τη Βιγιαρεάλ.

Το μυαλό της ήταν στη ρεβάνς των ημιτελικών του Europa League με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ (6/5, 22:00) - ήττα (2-1) στην Ισπανία για το πρώτο ματς - αυτό όμως δεν την εμπόδισε να φτάσει στο εκτός έδρας τρίποντο επί της Νιούκαστλ.

Η Άρσεναλ πανηγύρισε τη νίκη (0-2) για την 34η αγωνιστική της Premier League χάρη στα γκολ των Μοχάμεντ Ελνένι και Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Ο Μπεγερίν βγήκε από δεξιά, έκανε τη σέντρα, ο Ομπαμεγιάνγκ έπιασε αέρα και ο Ελνένι με σκαστό σουτ στο 6', άνοιξε το σκορ για τους «γκάνερς». Ο Γκαμπονέζος φορ ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 66ο λεπτό.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντουμπράβκα. Μέρφι, Φερνάντες (72' Σερ), Κλαρκ (84' Γκέιλ), Ντάμετ, Ρίτσι, Λόνγκσταφ, Σέλβεϊ, Αλμιρόν (73' Τζοέλιντον), Σεν Μαξεμέν, Γουίλσον.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράιαν, Μπεγιερίν, Λουίζ (53' Τσέιμπερς), Μαγκαλιάες, Τσάκα, Ελνένι, Θεμπάγιος, Γουίλιαν, Έντεγκαρντ (85' Πάρτεϊ), Μαρτινέλι, Ομπαμεγιάνγκ (78' Πεπέ).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα