Καβάνι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ενεργοποιείται η οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο (vid)

Καβάνι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ενεργοποιείται η οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο (vid)

Gazzetta team
Καβάνι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ενεργοποιείται η οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο (vid)

bet365

Ανατροπή… παραμονής στο «Ολντ Τράφορντ» για τον Έντινσον Καβάνι, ο οποίος πρόκειται εντός της ημέρας να υπογράψει την οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως το καλοκαίρι του 2022!

Στροφή 180 μοιρών και αίσιο τέλος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην περίπτωση του Έντινσον Καβάνι! Παρά τις προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Μπόκα Τζούνιορς το τελευταίο διάστημα και την έντονη φημολογία για την αποχώρησή του από το «Ολντ Τράφορντ» στο τέλος της σεζόν, ο Matador ετοιμάζεται να παραμείνει «Κόκκινος Διάβολος» για άλλον έναν χρόνο!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ουρουγουάη, ο 35χρονος στράικερ πρόκειται εντός της ημέρας να υπογράψει την οψιόν ανανέωσης 1+1 που είχε τεθεί στο συμβόλαιό του όταν αποκτήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, επεκτείνοντάς την παραμονή του, δηλαδή, ως το καλοκαίρι του 2022.

Η εξαιρετική φόρμα που διανύει και η θετικότατη σεζόν αναλογικά και με τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής φαίνεται πως έγειρε την πλάστιγγα υπέρ μιας δεύτερης σεζόν στο Νησί, αφού τόσο ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μέσα από τις δηλώσεις του, όσο και το κοινό του κλαμπ προσπαθούσαν τον τελευταίο καιρό να τον πείσουν να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας.

Σε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, ο Καβάνι έχει σκοράρει 12 φορές και έχει μοιράσει 5 ασίστ, με την παρουσία του στην εξάρα κόντρα στη Ρόμα να είναι καταλυτική και ιστορική, καθώς έγινε ο γηραιότερος παίκτης που πετυχαίνει 2 γκολ και 2 ασίστ σε ένα ευρωπαϊκό ματς.

Η επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα