Ο Γούντγουορντ ζητά ξανά συγγνώμη από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Γούντγουορντ ζητά ξανά συγγνώμη από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Gazzetta team
Ο Γούντγουορντ ζητά ξανά συγγνώμη από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

bet365

Oι οπαδοί της Γιουνάιτεντ συνεχίζουν τις διαμαρτυρίες, με τον Εντ Γούντγουορντ να ζητά ξανά συγγνώμη για τη στάση της διοίκησης.

Το απόγευμα της Κυριακής, πριν το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ ετοιμάζουν νέες διαμαρτυρίες κατά της διοίκησης, ζητώντας έτσι την απομάκρυνση της οικογένειας Γκλέιζερ. Από την πλευρά του, ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Εντ Γούντγουορντ με δηλώσεις του φρόντισε να τονίσει πως δεν υπάρχουν νέα σχέδια για ενδεχόμενη συμμετοχή στη European Super League. «Είναι σαφές ότι δεν κάναμε αρκετά πριν από την απόφαση της Super League. Ολοι διαβάσατε την ανοιχτή επιστολή των ιδιοκτητών την περασμένη εβδομάδα, όπου ζητούσαν συγγνώμη για την απόφαση της συμμετοχής στη Super League.

Ξέρω ότι νιώσετε θυμωμένοι και απογοητευμένοι από την έλλειψη επαφών. Η σωστή συζήτηση θα μας είχε βοηθήσει να αποφύγουμε το λάθος που κάναμε.

Έχουμε μια πειθαρχημένη, μακροπρόθεσμη προσέγγιση που μας επέτρεψε να ξεπεράσουμε την κρίσης της πανδημίας, ενώ συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ομάδα, το οποίο θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό το καλοκαίρι. Οι οπαδοί μας είναι αυτό που κάνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόσο μεγάλη, και θα πρέπει πάντα να βρίσκονται στην καρδιά αυτού του συλλόγου»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα