Αζάρ – Τσέλσι: Η «μαγική» 7ετία με τα Μπλε και η επιστροφή ως αντίπαλος (vid)

Gazzetta team
Αζάρ – Τσέλσι: Η «μαγική» 7ετία με τα Μπλε και η επιστροφή ως αντίπαλος (vid)

bet365

Ο Εντέν Αζάρ θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2019 (22:00, Cosmotesports2HD) και αυτές είναι οι «μαγικές» στιγμές που χάρισε στο κοινό των Μπλε μέσα σε ένα βίντεο.

«Εύχομαι να διασταυρωνόμαστε κάθε χρόνο στο Champions League ώστε να μπορούμε να συναντηθούμε και πάλι». Αυτό είχε δηλώσει ο Εντέν Αζάρ όταν άφησε το «Στάμφορντ Μπριτζ» το καλοκαίρι του 2019 για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης και η ευχή του πραγματοποιείται σχεδόν δύο χρόνια μετά, με την Τσέλσι να ταξιδεύει στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» για τον πρώτο ημιτελικό (22:00, Cosmotesports2HD).

Ένα όνομα, ένα συναίσθημα για τους φίλους του κλαμπ και μια άκρως επιτυχημένη ιστορία. Ο Βέλγος εξτρέμ έχτισε τον δικό του μύθο στη Μπλε πλευρά του Λονδίνου, καταξιώθηκε στη διάρκεια της «χρυσής» 7ετία που πέρασε στην Τσέλσι, με την οποία πανηγύρισε δύο φορές το πρωτάθλημα και το Europa League και κατέγραψε συνολικά 352 εμφανίσεις με 110 γκολ και 92 ασίστ, όντας με διαφορά το πιο σημαντικό της «κεφάλαιο» την περασμένη δεκαετία.

Θυμηθείτε τη διαδρομή του Αζάρ στην Τσέλσι:

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα