Λέστερ - Κρίσταλ Πάλας 2-1: Με Ιεανάτσο πάει στ' αστέρια (vid)

Gazzetta team
Λέστερ - Κρίσταλ Πάλας 2-1: Με Ιεανάτσο πάει στ' αστέρια (vid)

bet365

Ο Ιεανάτσο ήταν εντυπωσιακός, πέτυχε γκολ, μοίρασε ασίστ και η Λέστερ με το 2-1 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας βρέθηκε στο +7 από την 5η θέση!

Ο Ιεανάτσο με ασίστ και γκολ, βοήθησε τη Λέστερ να κάνει μεγάλη ανατροπή (2-1) κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και να βρεθεί μια ανάσα από τ' αστέρια. Οι «Αλεπούδες» με αρκετό άγχος πήραν το τρίποντο, είναι στην 3η θέση και στο +7 από την 5η Γουέστ Χαμ! Συμμετοχή σε 14 γκολ στα 8 πιο πρόσφατα ματς έχει ο Νιγηριανός που παίρνει τον τίτλο του ΜVP για τη Λέστερ.

Στο 12ο λεπτό ο Εζέ κατάφερε να βρει με ωραία μπαλιά τον Ζαχά που έκανε ιδανικό τελείωμα, πέτυχε το 1-0 και ισοφάρισε τη δική του κορυφαία επίδοση στο σκοράρισμα στην Πρέμιερ Λιγκ με τα 10 τέρματα (όπως και την σεζόν 2018-2019). Η Πάλας τα πήγε περίφημα στα μετόπισθεν και κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα. Ωστόσο, η Λέστερ μπήκε πιο δυνατά και στο 50' έφερε το ματς στα ίσα. Στο 50' ο Ιεανάτσο μοίρασε ιδανικά στον Καστάνιε, ο οποίος με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 1-1. Η Πάλας προσπάθησε στις αντεπιθέσεις να απειλήσεις, αλλά ο Εβανς στο 56' με απίθανο κόψιμο στον Ρίντεβαλντ έσωσε την ομάδα του. Ο Βάρντι προσπαθούσε, είδε να του ακυρώνεται γκολ σωστά ως οφσάιντ, όμως τη λύση έδωσε ο Ιεανάτσο με γκολ στο 80ο λεπτό.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα