Αγουέρο και Φερναντίνιο οι πιο επιτυχημένοι στο αγγλικό LeagueCup!

Αγουέρο και Φερναντίνιο οι πιο επιτυχημένοι στο αγγλικό LeagueCup!

Κώστας Ζάλιαρης
Αγουέρο και Φερναντίνιο οι πιο επιτυχημένοι στο αγγλικό LeagueCup!

bet365

Οχτώ κατακτήσεις στα χρονικά η Μάντσεστερ Σίτι, έξι μετρούν οι Αγουέρο και Φερναντίνιο! Οι δύο ποδοσφαιριστές των «πολιτών» είναι πλέον οι πιο επιτυχημένοι ποδοσφαιριστές στον θεσμό μετά και τη φετινή επιτυχία της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η Μάντσεστερ Σίτι με το 1-0 επί της Τότεναμ στο «Γουέμπλεϊ» το απόγευμα της Κυριακής κατάφερε να ισοφαρίσει την επίδοση ρεκόρ της Λίβερπουλ από τη δεκαετία του '80 με τις τέσσερις διαδοχικές κατακτήσεις, με τους «πολίτες» να φτάνουν πλέον στις 8 κατακτήσεις στην ιστορία τους, στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Ο Σέρχιο Αγουέρο που αποχωρεί το φετινό καλοκαίρι κλείνοντας τον 10ετή, απόλυτα επιτυχημένο, κύκλο του στο κλαμπ, δεν αγωνίστηκε καθόλου στον τελικό, όμως, φυσικά πήρε μετάλλιο και πιστώνεται ένα μικρό κομμάτι της επιτυχίας. Μαζί του και ο Φερναντίνιο που επίσης μένει ελεύθερος στο φινάλε της σεζόν.

Ο Βραζιλιάνος χαφ ήταν εκείνος που σήκωσε ψηλά το τρόπαιο και μαζί με τον Αργεντινό πλέον έχουν από 6 κατακτήσεις, επίδοση που τους καθιστά τους κορυφαίους παίκτες στον θεσμό, αφού ξεπέρασαν τα πέντε τρόπαια του Ίαν Ρας!

Πέρα από τους τέσσερις διαδοχικούς τίτλους στο LeagueCup επί εποχής Γκουαρδιόλα, οι δύο θρύλοι της Σίτι έχουν επίσης τις επιτυχίες από το 2014 και το 2016.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα